OFFLINE

Louis Vuittonnal villognak Szex és New York sztárjai

2008. június 10., kedd 08:00

Június ötödikétől a magyarországi mozikban is megtekinthető a várva várt, és nagy felhajtással leforgatott Szex és New York film. Mivel a négy főkarakter – Carrie Bradshaw, Charlotte York, Miranda Hobbes, Samantha Jones – továbbra is rajong a márkás göncökért és kiegészítőkért, várható volt, hogy többek közt számtalan Louis Vuitton termékkel találkozunk a vásznon. Sarah Jessica Parker például egy Limelight Clutch-csal tűnik fel, és filmbéli asszisztensének - akit Jennifer Hudson játszik - egy Richard Price Motard Firebird táskát ad karácsonyi ajándékként. Louise, Carrie Bradshaw jobbkeze a felvételi beszélgetés során egyébként egy Monogram Denim Patchwork táskát szorongat a kezében. Természetesen kiegészítőkben sincs hiány: Kristin Davis egy Damier Azur Boîte Flacons szépségdobozt is magával visz mexikói utazása során, míg Kim Cattrall egy pink színű London tűsarkút és Thelma napszemüveget visel. A Louis Vuitton régóta működik együtt a sorozat stylistjával Patricia Fielddel és a jelmezekért felelős részleggel. Ez egy olyan kapcsolat, melyben semminemű pénzügyi megállapodás nem szerepel – tudtuk meg a hivatalos sajtóközleményből. A cég és Field egyébként Az Ördög Pradát visel című filmben is együtt dolgozott.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta