OFFLINE

A kutyaalakú frizura lesz a legújabb trend?

2008. június 9., hétfő 08:00Szerencsére nem a kutyaalakú frizura lesz a legújabb trend, csak egy kedves japán művészeti akciójáról van szó. Nagi Noda különféle kutya- és állatfajokat álmodott modelljei fejére, hajból. A hajelefántot, hajmedvét és hajrozmárt készítő Nagi Noda korábban Nike és Coca-cola reklámot is rendezett, valamint egyéb eszement produkciókban is részt vett. Például a félig ember - félig pudli szereplőket is felvonultató "Fitnesz a korábban dagadt csajok méltatására" című rövidfilmben, amiből muszáj mutatnunk egy részletet, mert másképp úgysem hinnék el.


Na ugye, hogy nem hiszik el.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta