OFFLINE

SJP tajtékzik, mert használt ruhát adtak rá

2008. június 7., szombat 08:00

Sarah Jessica Parker, aki a napokban kellemesen elcsevegett az Ivan művésznévvel rendelkező magyar énekessel, most rettenetesen dühös. Ha híres ember volnék, és számítana, hogy a ruhám látott-e már utcai napvilágot, akkor én is feltehetően úgy érezném magam, mint akit rútul átvertek. A valóságban azonban nem én játszom Carrie-t a Szex és New York című filmben, így nem nekem kellett elmennem a premierre egy olyan ruhában, amelyet előttem már Lindsay Lohan is viselt.

A New York-i filmbemutatóra a lópofájúnak is nevezett Sarah Jessica Parker egy ezüstszínű, uszályos estélyit választott Nina Riccitől. Előtte azonban csekkolta a tervezőnél, Olivier Theyskensnél, hogy biztosan nem jelent-e meg még senki a vörös szőnyegen ebben a darabban. A tervező átverte és SJP csak a fotózások után fedezte fel, hogy a jó Theyskens május elején a Metropolitan múzeum zombidús gálájára elkísért egy bizonyos Lauren Santo Domingót, aki kiköpött ugyanezt a ruhát viselte. Ráadásul Lindsay Lohan is hordta az év egy korábbi pillanatában az estélyit. A színésznő azt sérelmezi, hogy a tervező „nem azt mondta, hogy hát, valójában tényleg az én oldalamon vonult be Lauren a Met szőnyegén”. SJP a New York Times riporterének elmondta, hogy a ruha ugyanúgy tetszik neki, mint korábban, de amit a Ricci divatház tett, az szűklátókörűség. Szerinte „erkölcstelen és kiábrándító, hogy hagyják, hogy többször is viseljék ugyanazt a ruhát”. Ez tényleg ilyen tragikus vagy Parker túlreagálja az ügyet?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.06.07 08:26:45Galaxya

  Nekünk egyszerű földi halandóknak ez nem jelent különösebben semmit, de sztároknak ez presztízs kérdés. A média keményen kicikizi az ilyen esetekben az embert. Szerintem nem lényeg, hogy itt éppen Sarah J.P. áll a központban, bármelyik nagyobb sztár így reagált volna. Egyébként meg elég gáz, hogy egy nagy név megkérdez egy nagynevű divatcéget és szándékosan átverik a fejét.

 • 2008.06.07 08:51:24theba

  szerintem teljesen jogos,hogy kiakadt,főleg úgy,hogy rá is kérdezett,hogy volt-e már valakin,szóval elég paraszt a tervező,hogy átverte,én SJP helyébe tuti,hogy hanyagolnám évekre nina ricci divatházát...pedig amúgy nagyon szép rajta ez a ruha és nem is lófejű.

 • 2008.06.07 08:59:30galoooshka

  Hát, qrvára tudnék örülni, ha ez lenne a legnagyobb problémám az életben, azt hiszem...És például engem, "egyszerű földi halandót" (bár nemtudom, akkor SJP mi...talán valamiféle mennyei angyal?) nem pont a média, de a többi földi halandó cikiz keményen esetenként, de ennél kegyetlenebb dolgokon is túl tudom vhogy tenni magam...

 • 2008.06.07 09:33:02urbanlegend

  "az év egy korábbi pillanatában" - emmeg mi? beszélni magyar?

 • 2008.06.07 09:41:58antiminden

  Hát igen az élet kemény!

 • 2008.06.07 10:44:55szaszuke

  szánalmas.  most akkor tetszik neki a ruha? igen. jól áll rajta? igen. akkor meg mit rinyál?  nem az teszi nevetségessé, hogy valakinek már van ilyen ruhája - hanem ez a műhiszti... pedig a ruhájában látva nem is látszott, hogy ilyen ostoba tyúk.

 • 2008.06.07 10:55:26Galaxya

  galoooshka: bocs, ha az önérzetedet sértettem, akkor az "egyszerű földi halandó" helyett legyen inkább átlagember. Bár nem tudom, ezen mit kell kiakadni, ha "ennél kegyetlenebb dolgokon is túl tudod tenni magadat".

 • 2008.06.07 15:40:59pissy

  -Jónapot kívánok. Tud ez a DVD lejásztó felvenni is?

  -persze természetesen

  -akkor köszönöm kérném, viszláát.  hazamegyek, nemveszfel. jó hogy ki vagyok akadva.  Na ugyanez, csa nekünk (akkor ne használjuk a földi halandót, hanenm mondjuk azt, hogy) életvitelünkből eredően eltérő prioritásokkal rendelkező embereknek nyilván más a bosszantó. Ha fizetsz valamiért és nem azzal a tulajdonsággal rendelkező darabot kapsz kiakadsz, mert átvertek, és tök jogos a kiakadás..

 • 2008.06.07 16:14:04petrezselyem0001

  Pissynek tökéletesen igaza van, nem azt kapta,amit kért, ráadásul alap lenne hogy egy ilyen divatház erre figyel külön megkérdezés nélkül.

  Mellesleg elég szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban,hogy SJP mennyire akadt ki ezen, nekem kicsit felnagyítottnak tűnik ez a sztori...

 • 2008.06.07 18:08:00Los Alamuszi

  Bár kimondottan utálom a hölgyeményt, ez nem az ő hibája.

  A hiba ott van, hogy már egy huszadrangú társasági esemény huszadrangú vendégének is csak új és csak jól csengő divatház által tervezett, szabott ruhában szabad megjelennie, amit aztán más nem is vesz fel, mert ugye most megtudtuk, hogy az ciki...

  Ráadásul valóban megspékelve a hazugsággal már kisstílű is.

 • 2008.06.07 21:11:05falevél

  Az egy dolog, hogy tucatruhában jár....de hogy ennyire szar legyen a szex és new york filmváltozata......

 • 2008.06.07 21:56:03Gladia Delmarre

  Sztem is Pissynél a pont.

  LosAlamuszi, régebben (kb 10 éve) meg az volt a hír, h mikor melyik partin futott össze 2 celeb ugyanabban a ruhában. Ill, ki hol viselte az adot göncöt. Én asszem, h minden celeb szeretne kicsit divatdiktátor lenni, és ez úgy van, h ha az elsőn nagyon jól áll, akkor a második már csak olyan...izé... második. Ezt nem tudom másként elmondani, csak pl, úgy, h amikor férjhez mentem, akkor én voltam az első, aki felvehette azt a ruhát, amit béreltem, és nagyon, de nagyon örültem ennek. Pedig vissza kellett adni stb. De vhogy úgy voltam, h nem "valaki levetett göncét" vettem fel... tudom, hülyeség, és akkor is boldgo lettem volna azon a napon, ha sokadikként veszem fel. Ez olyan női "logika":-)))

 • 2008.06.09 09:26:14Tpancs

  szerintem sem volt ekkora patália, mint amit a cikk állít. emiatt a ruháért pedig pláne nem kéne drámázni. a fazon szép, de ez a fémes szín, hehh. ízlések és pofonok.

 • 2008.06.09 09:38:38Picinger

  Sztem ez a nő teljesen mindegy mit vesz fel, ugyanolyan béna mindenben :)

 • 2008.06.09 09:39:58gurur

  Teljesen igaza van! Én is rühellem ugyanazt a ruhát felvenni, anit előttem más is felvett. Én még meg is tanultam varrni és ritkán, de akkor nagyot alkotok. Alkalmakra mindig varrok egy gyönyörű, vagy dögös szerkót, és azt addig nem is veszem fel, hadd szóljon. Meg, hogy nehogy lemásolják, mert én is tervezem őket, és igazán egyediek. Tudom, hiú vagyok, de ez az egyetlen mániám.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta