OFFLINE

Az Amway is rájött az örök fiatalság titkára

2008. június 6., péntek 08:00

„A valódi szépség az, amelyet nem mosol le este, ha lezuhanyozol”- fogalmazta meg az oly népszerű kifejezésre saját meghatározását Sandra Bullock az Amway Creme Luxury nevű, legújabb krémjének reklámfilmjében. A hazánkban az üzletkötők beszervezési tevékenysége nyomán nem minden körben népszerű cég a napokban kozmetikai „csúcstermékét” mutatta be  celebekkel a Gerbaud cukrászdában, amelynek a reklámarca a negyvenes amerikai színésznő, akit „természetessége és személyiségének bája” miatt választottak ki.

Klikk!

Hagyományos termékbemutatóra készültünk néhány emelkedett történettel alátámasztva csodás szépülésekről, ehhez képest érdekesebb előadást hallhattunk. Dr. Patricia Ogilvy a céget képviselő vegyészmérnök a bőr öregedésének okairól beszélt. Eszerint az arcot egyrészt a napsugárzás hatására kialakult oxidációs folyamatok öregítik, amelyek mély ráncokat eredményeznek. Másrészt az idő múlásának nyomai észlelhetők idővel az arcon, ezek a napsugárzás káros hatásainál kevésbé látványosak, a bőr megereszkedésével járnak. Ez utóbbival, vagyis a bőr természetes öregedési folyamatával foglalkozott éveken át az Amway kutatócsoportja.

Tanulmányaik eredményeképp kiderült, hogy az öregedést az okozza, hogy a sejteken belül idővel természetes módon csökken az energiatermelés. A sejtek erőműve a mitokondrium, a mitokondriális membránok fő komponense a cardiolipin, amelynek fokozatos hiánya áll a cég szerint az öregedési folyamat hátterében. Ez, az egyébként 67 ezer forintos termék szintetikus úton előállított cardiolipint tartalmaz, ezzel a cég reményei szerint a bőrsejtek energiatermelése visszaáll arra a szintre, amelyik fiatalkorban jellemző. A Renaissance című, 2006-os rajzfilm óta tudjuk, milyen óriási és veszélyes üzlet az örök fiatalság titkának kutatása –amit a rajzfilmben egy kelet-európai kutatónő talált meg-, most az Amway is hozzátette a részét a fiatalítás-iparhoz.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.06.06 10:03:46Házigizda

  Tehetnek bármit is, örök fiatalság nincs! Talán 1x rájönnek majd. Lehet felkenni 6 kg vakolatot, + bármilyen egyéb trutymót. Sztem 1 szolid smink sokkal szebb tud lenni, mint ezek a vastag kulimázok. Mindenki tudja, hogy 1x +öregszik, nincs ezzel semmi gond, el kell fogadni.

 • 2008.06.06 10:27:29Gladia Delmarre

  Sztem különféle kencékkel, operációkkal sosem érik el amit akarnak. Előbb utóbb rá fognak jönni, hogy miként újítsák meg úgy a sejteket, hogy az életet jelentősen meghosszabbítsák, és a fiatal bőrt hosszabban megtartsák... de ez nem most lesz, és talán mégsem lesz, mert ez a rengeteg vegyszer, ami a kozmetikai iparból (is) jön, előbb mérgezi meg a Földünket, és hamarabb robbantják fel atommal a hásborúskodók.

  Házigizda, igazad van, de mosta fiatalság "mindent visz" , sokaknak, akik a külsőségeknek élnek csak az a lényeg, h sima klegyen az arcuk és kész.

 • 2008.06.06 11:12:36Házigizda

  Gladia Delmarre

  Persze, az emberek szépnek akarnak látszani, úgy gondolják, hogy így jobban tudnak érvényesülni és beilleszkedni. 1x-űen jobb lesz tőle az ember pszichéje, ha úgy gondolja, hogy jól néz ki.:-)

  Ez így van, nem is kell vitatkozni vele. Csakhogy, ami kívül van, az nem minden. Fontos, de a külső és belső harmónia 1-ütt az igazi. És nemcsak a külső szemlélő lássa így az illetőt, hanem ő maga is így érezze önmagát, akit szemlélnek.

  Bocs, ha kicsit bonyolult a mondat.:-DD

 • 2008.06.06 12:32:53cyber panka

  Détár Enikőt az ajtóból hazaküldtem volna, azzal a felkéréssel hogy máskor ne öltözzön vidéki nagybani zöldségesnek...

  miért őrülnek meg ezek a magyar "dívák" ahogy öregszenek?

 • 2008.06.06 12:37:56Sonica

  GerbEaud nem Gerbaud. Két E betű van benne. Ennél még a fonetikus Zserbó is jobb lenne.

 • 2008.06.06 13:23:16Gladia Delmarre

  Házigizda, te egy ideális esetről beszélsz:-)) arról, amire kb. a 90-es évekig törekedtek a nők. Sztem nagyon sokan már nem törekednek semmiféle harmóniára, csakis a sima arcra:-)) És arra, h 60 évesen is 30-nak nézzenek ki. Vagyis marad a sóvárgás a hamvas arcért, és az állandó küzdelem, hogy legalább megközelítőleg úgy nézzenek ki, mintha. Sajnos sokan azt felejtik el, h a szem mindent elárul. A megélt évek, tapasztalatok mind ott maradnak a szemben (lásd az elentétére jó példa, amikor a 30-as színésznőt 80-nak maszkírozzák... jójó, de hihetetlen, h ennyire csillogjon egy 80éves szeme, h még teli legyen élettel stb), hiába sima a bőr, ha a szem kiélt, csalódott, irigy stb.

  Gyönyörű példa volt erre a Nők Lapjában 1x megjelent cikk Jakupcsekkel, aki osztotta az észt, h milyen jó is 40-esnek (is) lenni (ahogy jó volt 20-nak is, meg 30-nak is), de az összes fotón és a címlapon is 25-nek volt maszkírozva. Mivel dolgoztam női magazinnál, elmondhatom, h a cikkben szereplő kifejezett kérése nélkül max egy hangyányi korrektúrát végeztünk... fura világban élünk, na:-/

 • 2008.06.06 15:45:07Jam25

  Detar Eniko mi a picsat keresett ott? Az FLP-ben Managerek az uraval. Akko enyire jok az FLP-s kozmetikumok... :) Remelem jol kizarjak oket :D:D:D:D

 • 2008.06.06 15:49:58malkavitamin ventrueknak

  Örök fiatalság=korai halál. Egyéb eszköz nem ismert.

 • 2008.06.06 15:57:15Házigizda

  Úgy látom, a hagyományos elvek teljesen kivesztek a mai világból.Nem tudom, hogy mi hozta be ezt a tudatunkba, hogy ennyire agresszíven ragaszkodni kell a fiatalsághoz. A fiatalság múlandó, el kell fogadni. Ezt hozta a modern világ, az állandó rohanás, a technikai fejlődés? Talán ha 1 kicsit "normálisabban" élnénk, akkor menne minden a maga útján, ahogy annak lennie kell. Nem tudom, hova vezet ez!?

 • 2008.06.06 16:15:37Colette

  Reggel óta kerestem a kifejezést... ez az, nagybani zöldéges!!!!

 • 2008.06.06 16:30:48belso feny

  Pont a hétvégén voltam egy konferencián ahol egy sejtbiológus elmagyarázta, hogy a sejtjeink a savasodástól öregednek, ha tökéletesen lúgos állapotban tudnánk őket tartani, meg sem halnánk. Persze ez nem lehetséges, de azért lúgosítani lehet. Ez nagyon fontos az egészségünk szempontjából, mert a savasodás okozza a betegségeinket (allergia, asztma, cukorbetegség, magasvérnyomás, elhízás stb).

  Ha ez érdekel benneteket bővebben, írjatok ide:

  innerlight.hu@gmail.com

 • 2008.06.06 16:58:52Jam25

  belso feny-nek: ez az egesz lugositas tul van misztifikalva, foleg ugy, h egy olyan ceg mondja ezt, aki szintetikus termekekkel akarja viszallitani a dolgot. Ne hogy veletlenul az egeszseges taplalkozasra tanitsuk az embereket, ha nem cseppek es meg van oldva minden... Szerintem etkezzen mindenki rendesen (megfelelo zoldseg/ gyumolcs, normalis etrend, elegendo zsirsavakkal stb.) es nem lenne gond. Azzal meg ne jojjon senki, h erre nincsen penze, mert semmivel nem dragabb igy kajalni, mint, ha vhol megebedelunk. Ja, h fozni kellene... es lusta vagyok, akko vessen magara.

 • 2008.06.06 17:12:02belso feny

  Jam25:az egészséges táplálkozás az alapja az egészségnek természetesen, de ha megnézed a környezeted, azt gondolom igen kevés olyan embert találsz, aki valóban egészségesen étkezik. Ráadásul akik teljesen egészségesen is étkeznek, azok sem feltétlen panaszmentesek. Ez egy segítség azoknak, akik nem tudnak egyik napról a másikra lemondani a húsról, tejtermékekről, a kávéjukról, de szeretnének mégis tenni valamit az egészségükért. És közben szépen lassan az étkezési szokásaik is észrevétlen megváltoznak, nem utolsó sorban pedig olyan nyavajáktól is megszabadulnak, amiről soha nem gondolták volna, hogy sikerülhet.

  Minden tiszteletem azoké a vegetariénusoké, akik veszik a féradtságot és összeállítják úgy az étrendjüket, hogy semmilyen fontos tápanyagban ne szenvedjenek hiányt, én azon vagyok, hogy a többi embernek segítsek..

 • 2008.06.06 17:20:22Házigizda

  Jam25

  Igen,csak nincs idő főzni, és nem is tudok.:-(

 • 2008.06.06 17:24:33belso feny

  Jam25:ami pedig a szintetikusságot illeti: sztem nem ugyanarról a cégről beszélünk..

 • 2008.06.06 17:42:54Bognár Zsuzsanna

  jok az amway cuccok

 • 2008.06.06 18:15:23fedaykin

  Na, most aztán idejön az összes MLM-es hülyeséget beszélni...

 • 2008.06.06 19:14:37VilágosKékHarisnya

  Kikérem magamnak a Détár Enikőt a vidékiek nevében! :DD  Itt nem is vidéki nagybani zőccségesnek néz ki, hanem egy piaci kofának alkudozás közben. Főleg, ha rajta fityeg az övtáska is.  És van az a késő esti műsor nemtom, valami Reflektorfényben vagy mittomén. Na, ha ott látnátok néha.........

 • 2008.06.06 19:16:20VilágosKékHarisnya

  bolletje,  jézusom, még ha IDE jönnének, de felkeresnek majd, és egyben arról is meg akarnak győzni, hogy ha MOST lépsz be, akkor már három hónap alatt megcsinálhatod a magad nemtommijjen körét, tudod, amiről gombócokat szoktak rajzolni a papírra.

 • 2008.06.06 20:16:37theba

  Ez nagyon találó! malkavitamin ventrueknak respect!

  "Örök fiatalság=korai halál. Egyéb eszköz nem ismert."

  détár enikőt én eltúrnám a föld színéről...és a nyomát besóznám:-)

 • 2008.06.06 21:32:17Jam25

  miert kellene lemondani a husrol??? a husnak semmi koze az egeszseges etrendhez, csak jol kell megvalasztani a hus fajtajat. Es csak kis odafigyeles kell, h normalisan kajaljal pl: durum tesztat vegyel ne simat, a feher husokat valaszd, hasznalj oliva olajat, egyel teljes kiorlesu kenyeret, egyel zoldseget, mert nagyon jol lugosit stb. Nem nagy tudomany, igaz ebbol halozatepitesben nem fogsz penzt keresni,mert ez ugy lugosit, h nem kell ilyen zold sinu vizet iszogatnod.

 • 2008.06.06 21:52:08AYGOOO

  bolletje & VilágosKékHarisnya: ha nem értetek/tudtok valamit, nem az egyenlő azzal, hogy valóban sz*r. Maga az MLM rendszere (nem egy cég, hanem az üzleti modell!) szinte tökéletes és ezt nálatok százszorta okosabb közgáz professzorok is igazolták már. Rengeteg vállakozás próbált és próbál ma is így működni. Mindnek ugyanaz az metódus, de az egyik megszűnik, a másik életben marad. (akárcsak a hagyományos kereskedelemben!) Akkor melyik az a kritikus pont aminek ekkora jelentőssége van? Melyik az a tényező mind egy MLM mind egy normál vállalkozásban, amitől szimpatikus vagy ellenkezőleg, visszataszító lesz a kínált termék? AZ EMBER!!! Igen, pontosan! Vajh' miért sztárokkal reklámoz sok vállalat? Miért csak szép nőt/férfit látsz egy kozmetikumot propagáló reklámban finom női, avagy kellemes férfi hang mellé párosítva?? Lehet az akármilyen szar amit rád akarnak sózni, akkoris meg fogod venni ha tetszik a kép amit látsz, mert vele azonosítod az árut. Ez a marketing lényege, akár egyet értesz vele, akár nem.

  Ennek függvényében kérettetik tovább fikázni...

 • 2008.06.06 21:52:50AYGOOO

  *az nem egyenlő azzal...

 • 2008.06.06 21:58:10fedaykin

  Na, mit mondtam?

 • 2008.06.06 22:04:19Mr_Master

  Amúgy itt az Artistry (nem Amway) Creme Luxury nevű termékről van szó.

  Az Artistry az Amway által alapított külön presztizskozmetikai márka, mely az öregedésgátlásban már eddig is az élen járt a Time Defiance nevezetű termékcsaláddal.  Csak, hogy pontosítsunk.

 • 2008.06.06 22:07:52AYGOOO

  Étteremben dolgozok barátom, ami véletlenül se MLM vállalkozás...

  De veregesd meg a vállad, hogy előre megmondtad, Te kis fUri Geller. :)

 • 2008.06.06 22:19:19fedaykin

  Az étteremben dolgozás nem kizárója egy kis "amway-ezésnek" vagy "zepterezésnek"...

 • 2008.06.07 00:02:01captain morgan

  Mindig érdekes network marketing témában hívők és hitetlenek vitáját figyelni, bár alapvetően meddő vita. A hívők néha túldimenzionálják - érthető okokból - , a hitetlenek pedig inkább olvassák el Barabási Albert-László Behálózva c. könyvét. Utálni fogják, mert egy fizkus bebizonyítja feketén-fehéren, hogy hálózata mindenkinek van. Csak nem egyformán használjuk.

 • 2008.06.07 00:34:25AYGOOO

  bolletje: pocsék mentalista lennél... :) Egyszerűen csak érdekel a marketing témaköre és pár könyvet elolvastam már. Ennyi. Magam nem dolgoznék ilyen rendszerben, mert se kitartásom, se egzisztenciám nincs ehhez, ettől függetlenül zseniális az elgondolás. Az egyetlen hibafaktorának továbbra is csak az embert látom, ezért is buknak bele annyian.  captain morgan: "túldimenzionáltam" volna? Szerintem semmi olyat nem írtam, amit egy csipetnyi józan ésszel ne lehetne felfogni, mert annyira addja magát. Ehhez nem kell se fanatizmus, se ellenszenv csak egy fél perces reklám egy kereskedelmi csatornán főműsoridőben és voala...

 • 2008.06.07 00:38:23AYGOOO

  És, hogy a témához is hozzászóljak:  Klárikának gusztustalanok a körmei. Se vörös, se narancssárga, hanem átmenet a kettő között. Nem bőrfiatalítóra, hanem inkább egy szolid körömlakkra lenne szüksége. :S

 • 2008.06.07 01:00:47Mr_Master

  az egyetlen hibafaktor az ember, de az az egyetlen "győzelmifaktor" is :)

  ez a legérdekesebb...

 • 2008.06.07 01:20:46AYGOOO

  Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, mint az élet bármely más területén. De az MLM-mel kapcsolatos negatív élmények miatt az ellenzők ezt az apróságot hajlamosak figyelembe se venni, így mi a legkézenfekvőbb? A rendszert okolni. Furcsamód az egyetemi modellt senki sem k#&$a a***zza, pedig arányaiban biztos, hogy hasonló végzett/bukott mutató.  Érdekes egy nép a magyar... :)

 • 2008.06.07 02:05:16Mr_Master

  nem csak Magyarországon van ez így... :)

 • 2008.06.07 07:53:36veronik82

  Elméletileg lehetséges az áhitott örök élet titka.A mitokondriumban keresik a választ.Biológusnak készülök,sokat olvastam ezekről és érdekel is a téméa.A mitokondrium energiatermelése során káros anyagok keletkeznek.Ezeket hívjuk szabad gyököknek.Ezek a gyökök károsítják a mitokondrium DNS-ét.A baj az,hogy a mitokondrium DNS-ét nincs ami kijavítsa.Viszont vannak olyan fehérjék,amik javítják ezt a szerkezetet.Elvileg ha folyamatos javítás alatt tartanánk,akkor akár bezárhatatlan lenne a folyamat.Ezt azonban nem ilyen krémekkel kellene orvosolni,hanem injekcióval vagy egyéb mélyrehatóbb beavatkozásokkal.Mert hiába lenne fiatal a bőrünk,ha belül a szerveink idősek,"elhasználtak".  Sajnos nagyon sok nő egy bizonyos életkor fölött az örök fiatalságot keresi,ahelyett,hogy magát találná meg a boldogság és az elfogadás között.Remélem én nem leszek majd ilyen nő.

  Hú,na ebből bogozzátok ki a lényeget :)

 • 2008.06.07 08:19:36szucso

  Üdv Mindenkinek! Én kipróbáltam az egyik Amway-es fiatalítót és egész jól működik. Használok néhány más terméket is, de a legtöbb terméknél ők sem figyelnek az egészségre káros összetevőkre. A samponban pl. háromféle rákkeltő anyag is megtalálható. Nekem inkább az összetevők a fontosak egy-egy terméknél, így vegyesen használok különböző MLM-ek termékeit, bio, öko és jó minőségű cuccokat. A legfontosabb a környezetvédelem és az egészség kéne hogy legyen. Az MLM, mint üzleti modell jól működik, de borzasztóan erőszakosan.

 • 2008.06.07 10:46:18napsziget

  Csak 1 családi példát tudok felhozni: A nagymamám 80 éves, és még most is jobban néz ki, mint néhány 30-as nő. Rengeteget mozog, sosincs egyedül, kirándul, kártyázik, táncol, utazgat a barátaival, kertészkedik, süt-főz. Talán 1 vagy 2 féle gyógyszert szed csak, 1 éjszakai és 1 nappalo krémet használ, viszont zöldséget,gyümölcsöt, halat, és csak kevés húst eszik. Ez most lehet, hogy hülyén hangzott, de a lényeg nem a kenceficékben van, hanem az életmódban, és az életfelfogásban rejlik.És nagyszerű dolog, ha az ember 25 évesen együtt úszhat a nagyanyjával Franciaországban

 • 2008.06.07 12:23:28AYGOOO

  szucso kedves neked is van még egy-két sötét folt ezzel kapcsolatban ahogy látom. :) Nem az MLM stratégia az erőszakos, hanem azok akik felhasználják. Az emberek teszik kívánatossá vagy épp ellenszenvessé, mert a 90% elsőre csak annyit lát belőle, hogy 'pénzpénzpénz' de az ehhez szükséges képzettségnek nincsenek a bírtokában, hogy meg is tudják keresni. Ergo marad ősi, genetikailag kódolt módszer: rárontanak a másikra, már-már zaklatják és kialakul a taszítás.

  Volt szerencsém beleolvasni pár nagyobb hazai MLM vállalkozás etikai kódexébe és hidd el, teljesen mást javallanak. Az emberek meg...mintha kínai nyelven, fejjel lefelé olvasnák.  napsziget: minden szavaddal egyet értek. Így KELLENE élni, de a mai rohanó világban, ahol vadkapitalista érdekek lépten-nyomon megsarcolják az átlagembert, sajnos nincs erre lehetőség. Számlák tömkelege árasztja el a honi háztartások többségét, rengetegen hitelekből élnek, aminek a rendezése után jó ha marad Tesco gazdaságos kennyére. Emellett a fejekben is rendet kellene tenni, mert sokan a kőkorszakban ragadtak - többek közt a táplálkozás/életvitel terén is - ergo amíg többsége nem kerül a haladó gondolkodású generáció, addig személy szerint nem sok esélyt látok gyökeres változásra és maradnak természetellenes megoldások: krémek, inyjekciók, cseppek stb, tehát amivel nap, mint nap bombáznak minket a reklámokban.

 • 2008.06.07 15:03:36varvizib

  Ennyi irigy embert egy helyen... :))  "Tehetnek bármit is, örök fiatalság nincs! Talán 1x rájönnek majd. Lehet felkenni 6 kg vakolatot, + bármilyen egyéb trutymót."  Mielőtt hülyeségeket írsz, legalább tájékozódj kicsit a témában. Az Amwaynek híresen jók a kozmetikai termékei és a fiatalság megőrzésben kifejezetten élen járnak. Azt egy szóval sem mondom, hogy olcsók a presztizs-kozmetikai termékek, de legalább minőséget kapunk a pénzünkért és nem valami mesterséges adalékanyagokkal telezsúfolt vackot.  Például az Amway által forgalmazott Artistry Time Defiance Intenzív regeneráló szérum 14 nap alatt eltünteti a ráncok nagy részét és simává teszi a bőrt. (Nyilván nőkhöz szólok most elsősorban.) Nagyon hatásos és úgy tudom, semmilyen egészségre ártalmas adalékot nem tartalmaz! Most néztem meg, tagoknak, törzsvevőknek 45 ezer Ft-ba kerül, a normál vevői ára 60 ezer Ft körül van valahol. És mielőtt ezt valaki sokkalná, nézzen szét más cégek házatáján is: ugyanilyen szintű minőséget jó ha kétszer olyan drágán fog megkapni, ha egyáltalán. Akinek nem fontos, hogy 2 hét alatt látványos eredményei legyenek, azoknak természetesen van más, jóval kedvezőbb áru alternatíva is.  Nekem a minőség ami elsődlegesen fontos, szóval az ár/érték arányt nézem. És ezért vagyok általában elégedett az AMWAY termékekkel.  Természetesen a kozmetikumok terén a barátnőm jártasabb a témában, ő nagyon vonzó tud lenni amikor kifesti magát. Én az Amway-ben az E. Funkhouser stílust kevésbé kedvelem, mert az számomra túl agresszív, a klasszikus Artistry színek viszont a maguk természetességével hódítanak. (Van, akinek persze a merészebb festés jön be inkább.)  Mielőtt valaki megkérdezné. Nem, nem építem az Amway üzletet. De használjuk a termékeket (és azok közül is azokat, amelyek nálunk beváltak). Nekem a barátnőm sok mindenre allergiás és elsősorban ezért használunk Amway termékeket. Másodsorban a környezetvédelem miatt és mert valóban megérik az árukat. Az Amway nagy gondot fordít arra, hogy termékeik ne legyenek ártalmasak az egészségre és ez nekünk is fontos szempont.  Nem minden termék lett kedvenc, így van amit máshonnan szerzünk be, például FLP-től, de a meglévőkkel elégedettek vagyunk (G&H tusfürdő, glicerines szappan, Glister szájvíz stb) Aki sokkalja az árukat, annak azt mondom, próbálja ki, nézze meg mit tudnak ezek és utána nyilatkozzon. Például: az Artistry bőrápoló családja nagyjából 13 ezer Ft-ba kerül, férfiak is használhatják, nagyon jó minőség, és több mint 1 éven keresztül kitart napi többszöri használat mellett is. Ennyit erről, hogy drága.

 • 2008.06.08 12:44:38Mr_Master

  Már van a férfiaknak külön arcápoló család is Tolsom márkanéven. Az aztán a koncentrátum :)

 • 2008.06.14 18:32:08Dezső

  A dolog ugy néz ki hogy olyan műveltek vagytok hogy csak a tévében szeteplő hírességeket ismeritek mert a Klárikát és Encit fikázzátok vagy a Fésüs Nelliről nem tudtok semi rossza szerintem mielött ilyeneket irtok nézzetek magatokba!!!!!!!!!!

  Különben meg gondolom rengeteg jó minőségü krémet használtatok. Ja és ha férfi vagy gondolonm jobban tetszik a csajod ha csinos és fiatalos nem kell 40 évesen 20 nak kinézni de gondolom ne is 50 nek tünjön

  Szép napot mindenkinek

 • 2008.06.15 00:02:30andrasa

  Üdv mindenkinek!

  Néhány ember "érdekes" véleménye késztetett arra, hogy hozzászóljak ehhez a posthoz!

  Először is, aki itt bármit mondani akar akár az AMWAY-ről, akár az ARTISTRY-ről az először nézzen utána a tényeknek!

  Gondolok itt arra, hogy cégtörténet, a cég céljai (már 1959-ben a környezetvédelem volt a fő cél), a cég "szintetikumokat" termelő termőföldjei és környezete, a cég által elért eredmények (amik magukért beszélnek), itt kitérnék a kétszeres ENSZ környezetvédelmi nagydíjra, amit egyetlen cég kapott meg az AMWAY-en kívül, még pedig a GOOD YEAR gumigyár. Folytathatnám a felsorolást, de inkább nem teszem!

  Aztán érdemes lenne körül nézni a világban, hogy ki milyen alapanyagokból készít és milyen termékeket. Néhányan említették a táplálék kiegészítőket, vagy nevezhetjük vitaminoknak is. Nem tudom ki hallotta a héten „csak” 23 készítményt tiltott be az ÁNTSZ, nem véletlenül és nem volt közte NUTRILITE termék, ami az AMWAY-nek a saját terméke.

  Ha már a szintetikumoknál tartunk, nem tudom ki tudja, hogy ami a CREME LUXURY –ban van összetevő az 30-szor drágább mint az arany!? Ilyen alapanyagokból rakja össze a cég a nem mindennapi termékeit.

  A forgalmat és az árakat nézve a világ 4-ik legnagyobb forgalmát lebonyolító presztízskozmetikai cége! És ezt nem az AMWAY állítja, hanem a forgalmakat mérő és folyamatosan elemző piackutató cégek (pl. Euromonitor).  Aztán hadd említsem meg az AMWAY üzlet üzletépítési formáját, ami az MLM.

  Addig ne beszéljen senki arról, hogy jó vagy nem jó, amíg ki nem próbálta benne magát! (és nem keresett belőle pénzt)

  Véleményért is olyan emberhez érdemes fordulni, aki használja a termékeket és esetleg keresett vele némi pénzt! nem tudom ki feküdne be egy agyműtétre egy utcáról bejött ember kezei alá?!  Mindenkinek további jó gondolkodást!

 • 2008.06.25 17:53:23info1

  Egy termékről akkor lehet valós képet kapni, ill. véleményt formálni ha azt valaki már kipróbálta, ennek alapján személyes tapasztalattal rendelkezik, és nem kizárólag a reklámok alapján dönt...

  Jómagam is ezt tettem, és az Amway termékeket (Artistry, Icook, Nutrilite, Home care termékek, E-Spring... stb.) magam is teszteltem. Ma már az egész családom is ezt használja... Látványos a hatása, nem cserélném le semmi másra.... Örülünk, hogy újabb csúcsminőségű exkluzív termékkel gazdagodott a kínálat... Reméljük hamarosan lesz folytatás...

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta