OFFLINE

A hóhér akasztása, avagy így öltöznek a designerek

2008. június 6., péntek 13:00

Számlálatlanul mutatjuk be a vörös szőnyeges képeket olvasóinknak, amelyeken a celebek jól vagy rosszul választják ki a híres ruhatervezők kreációi közül azt, ami éppen nekik való (vagy azt, ami éppen nem). Úgy gondoltunk, érdekes lenne egyszer azt is megnézni, hogyan öltöznek fel maguk a designerek, ha éppen nekik van jelenésük egy elegáns eseményen. Három női tervezőt vettünk tehát górcső alá, és őket mutatjuk be olvasóinknak, akik most eldönthetik, vajon magukat is jól öltöztetik-e a szupersztár-designerek. A fenti képeken Vivienne Westwood látható, akinek megjelenésében évek óta a haj a legdominánsabb elem. Hogy életkorfasiszta-e a kor, amiben élünk, arról az extravagáns brit dáma szemmel láthatóan nem vesz tudomást, ő nem rejti véka alá, hogy nem a közönségnek akar tetszeni, amikor megjelenik. Tökéletes öntörvényűség, a szépség rovására is, ez Vivienne Westwood munkájában is, de öltözködésében méginkább. A hajtás után következzen két kolleganője.

Az amerikai Donna Karantól ezzel szemben távol áll mindenféle hivalkodás. Nagyjából az "ápol és eltakar" elvét követve konzekvensen fekete szövethullámokkal veszi körbe magát manapság, ha eleganciáról van szó. Kerüli a különösebb feltűnősködést, a celebek egész estét betöltő uszályaihoz képest ő szinte sima, hétköznapi ruhákban jelenik meg a kiemelt sajtófigyelmet kiérdemlő eseményeken is. Úgy látszik, a DKNY tervezője nem saját magán kísérletezget, a lehetőségekhez képest jól akar kinézni, szembeötlően egyéni stílus nélkül.

Harmadik alanyunk pedig legyen Stella McCartney. Ő nagyjából fenti két riválisa között helyezkedik el olyan tekintetben, hogy saját magának szánt ruhái korántsem szokványosak, de különösebben hivalkodónak sem mondhatók. Paul McCartney lánya szép magas homlokot örökölt szüleitől, és haja helyett valamiért szereti ezt a testrészét előtérbe tolni. Öltözékei nagyjából neki is azt a világot tükrözik, amelyet kreálmányaival is épít: csakis természetes anyagok, kevés sallang, sok rendhagyó forma, megannyi szokatlan megoldás.

Nem marad más hátra, mint a szavazás, már ha van hozzá valakinek kedve. Lássuk, ön szerint melyik tervező találja el a legjobban, hogy mi áll jól saját magának?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.06.06 13:32:00dzsedofka

  első szó inkább számolatlanul, nem?

 • 2008.06.06 14:33:29Picinger

  olyan válasz miért nincs, hogy mind a 3 botrányosan béna?

 • 2008.06.06 15:42:25Zsofika1228

  Szerintem mindegyiknek tök jól állnak ezek RUHÁK.

 • 2008.06.06 20:21:13theba

  Vivienne Westwood a legnagyobb!!!!nekem nagyon bejön,hogy ennyire ívesen tesz mindenre és mindig úgy öltözködik,mint egy elmeháborodott=de a bemutatókon is ezt a vonalat képviselik a ruhái,szóval legalább hű önmagához!

  Donna Karan pedig milyen szép!tetszik,hogy ilyen naturális.

  de StellaMccartney valami rémület,ez a nő,mint egy több napos hulla,aki lemászott a boncasztalról,csúnya is és borzasztó rossz lábai vannak...

 • 2008.06.06 22:29:47esclave de boulot

  Kar, hogy csak 3 kozul lehet valasztani. Szeretem nagyon pl Sonia Rykielt. Hatalmas egyeniseg a neni. :)

 • 2008.06.07 11:36:54Brunoka

  Vivienne neni istenkiraly.:) A tobbiek nem erdekenek es gyanitom nem is fognak.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta