OFFLINE

Gwen Stefani kismamaként a megaszoknyákra esküszik

2008. június 5., csütörtök 08:00

Gwen Stefanit a fenti fotók szabadidős tevékenység közben mutatják, azaz terhesen gyermekkeljátszáshoz van felöltözve, bár nyilván tudja közben, hogy paparazzók mindig megjelenhetnek a terepen. Ezekben a terjedelmes és ellenállhatatlanul nőies szoknyákban Gwennek a jelek szerint gond nélkül sikerül abszolválnia egy-egy játszóterezést, ezért gondoltuk, kivételképpen szerepelhet a tejben-vajban blogban egy olyan ruhadarab is, amit annak ellenére szeretünk, hogy a már-már praktikus viseletek közé tartozik (még zsebet is el lehet rejteni benne!). Az egyszerű fekete felsővel kombinálva a bonyolult pszichedelikus minta ráadásul elvonja az ember figyelmét a gömbölyödő hasról. Ráadásul nem is Gwen Stefani az egyetlen, akinél így néz ki a játszóruha. Nézzék csak...

Ezen a fotón Melanie Griffith látható, akinek gyermekei jóval idősebbek Gwen Stefani porontyainál, így aztán ők nem játszótérre járnak már, hanem rockfesztiválra. A kép április utolsó hétvégéjén készült, a kaliforniai Coachella fesztiválon, a rekkenő hőségben.

A szoknyahossz ugyanaz, a szemkápráztató, sötétítőfüggönyt idéző minta is hasonló, sőt még a színvilág is emlékeztet a fenti jobb oldali képre. Valamiért Melanie Griffith-et egy árnyalattal mégis hippisebbnek találjuk így a kelleténél. Talán jobb lett volna, ha nem vállal be ő sem egy egész ruhát ebből a stílusból, hanem egyszerűbb topot választ egy ilyen Stefani-féle szoknyához.

(A hosszú alsóruházat egyébként sárveszélyes fesztiválokon kifejezetten ellenjavallt, persze a Coachellát a sivatagban rendezik, így aztán Melanie Griffith-nek erre nem kellett gondolnia.)

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.06.05 08:36:32Madmoazell

  Na azért, ha jobban megnézzük, sok köze nincs a két aljnak egymáshoz, és ami nem elhanyagolható tény: Gwen Stefani friss és üde, míg Melanie Griffith nagyon le van robbanva...

 • 2008.06.05 09:02:18theba

  úhh,nekem nagyon bejönnek az ilyen megaszoknyák!!GS jól választott,nem őrül meg tőle a hőségben,de a MG egyberuhája is tetszik.én is szeretnék beszerezni ilyet a nyárra!

 • 2008.06.05 09:44:47Picinger

  MG-nek vegyen már valaki egy melltartót!

 • 2008.06.05 12:58:45kutyaház

  Szerintem GS-nek tök mindegy mit vesz fel, mert minden jól áll rajta...MG-nek pedig tényleg vehetne valaki egy melltartót. :D

 • 2008.06.05 13:21:44Házigizda

  kutyaház

  Csinos kis cici az tartó nélkül is.:-)))

 • 2008.06.05 13:29:24Tpancs

  MG nem hippis, hanem panoptikumos.

 • 2008.06.05 14:40:01Gladia Delmarre

  GS nagyon szép kismama, sztem sugárzik róla, h jól érzi magát! A megaszoknyák szuperek, én is imádtam terhesen és imádom most is (nem terhesen), nyáron kiváltképp.

  MG pedig remekül néz ki! Csak kissé sok a feszítés az arcán... de azért jó bőr még mindig!

 • 2008.06.05 15:06:15Picinger

  Hű, hát nagyon más a véleményünk a "jó bőr" fogalmáról.  Bár kinek a pap, kinek meg az agyonbotoxolt, lógó mellű, alkoholista... :)

 • 2008.06.06 13:24:31husii

  GS tényleg nagyon szép:)

  amúgy MG nem Antonio Banderas felesége?vagy már elváltak?

 • 2008.06.06 21:04:22szaszuke

  nagy has (mindegy, hogy terhes vagy csak kövér) és megaszoknya együtt eléggé előnytelenül szélesíti az alkatot... sokkal kövérebbnek mutat egy terhes nőt. megaszoknya - szerintem - csak nádszálderékhoz előnyös. amúgy meg miért kellene elterelnie a figyelmet a hasáról? könyörgöm, egy terhes has gyönyörűszép - inkább büszkén viselni kell:-)

  a leggyönyörűbb terhesruha, amit valaha láttam, egy teljesen testhezsimuló csokoládébarna egyszínű és rafináltszabású darab volt, derekán egy vastag aranyszínű selyemszalaggal. persze Franciországban. és akkoriban még itthon mindenki csak "lebernyegeket" hordott...

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta