OFFLINE

Fejtse meg, ki lett a májusi nyaklánckirálynő!

2008. június 3., kedd 08:00

Megint egy rejtvényt készítettünk elő olvasóinknak, az áprilisi cipősrejtvényhez sokban hasonlót. Ehhez a mostani, májusra visszatekintő találgatós posztunkhoz az adta az ötletet, hogy figyelmesek lettünk egy olyan hölgyre, aki az elmúlt hetekben különlegesnél különlegesebb nyakékekben jelent meg egyre-másra. Vajon pusztán a láncok alapján rá tudja-e vágni, hogy ki hordja ezeket a mesés ékszereket? Természetesen a hajtás után mutatunk róla még néhány fotót - pontosabban nem róla, hanem csak a nyakláncairól.

A bal oldalon egy olyan darabot láthatunk, ami a lassanként idegesítőbe átcsúszó masni-trendet ékszerként értelmezi újra, kristályokkal. A jobb oldalon pedig egy többszörösen a nyak köré csavart, szemre körülbelül negyvenöt méternyi, a ruhával színben és designban harmonizáló lánc egy darabja szerepel.

Ezeken a kevésbé jó minőségű képeken ugyanez a két téma köszön vissza, csak most felcseréltük az oldalakat, ezért itt balról látható egy, a ruhával színben harmonizáló nyakék, a masni-adaptáció pedig a jobb oldalon csillog, igaz, kissé homályosan. Nos, kinek az ékszeresdobozába nyúltunk bele? A tippeket most is a hozzászólások formájában várjuk. Csak a miheztartás végett említjük, hogy a múlt hónapban CarrieBradshaw kevesebb, mint 57 perc alatt vágta rá a helyes választ...

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta