Szivacsos alsónadrág rosszseggű férfiaknak

Írtunk már a gumírozott, hájszorító alsónadrágról és a férfiaknak való nejlonharisnyáról is, ezek után szinte kötelességünk újabb lépést tenni a teljesség felé - már ami a különleges férfi fehérneműk világának bemutatását illeti - és egy poszt erejéig megemlékezni a szivacsos melltartó férfiváltozatáról, azaz a fenékdomborító alsónadrágról.

Ezen a site-on egy kanadai cég, a Bottoms Up kínálja ezt a típusú fehérneműt, és igazából nem szivacs van bennük, hanem egyfajta rugalmas habgumi. A fenti kép azt demonstrálja, hogy háromféle betétvastagság közül lehet választani, attól függően, hogy a kuncsaft lapos feneke mennyi nagyobbítást kíván meg a becélzott kerekség eléréséhez.

Az oldalra feltett vásárlói tapasztalatok arra is felhívják a figyelmet, milyen kényelmes ilyen párnázott alsóban ülni - a Bottoms Up vásárlóinak nem fájdul meg a tomporuk még a leghosszabb repülőút alatt sem. Ráadásul elölre is lehet kérni "csomagnagyobbító" betétet, ami a cég szerint a férfiasság kiemelése mellett hasznos védelmet is nyújt a kényes testrész számára.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek