OFFLINE

Szivacsos alsónadrág rosszseggű férfiaknak

2008. június 1., vasárnap 08:00

Írtunk már a gumírozott, hájszorító alsónadrágról és a férfiaknak való nejlonharisnyáról is, ezek után szinte kötelességünk újabb lépést tenni a teljesség felé - már ami a különleges férfi fehérneműk világának bemutatását illeti - és egy poszt erejéig megemlékezni a szivacsos melltartó férfiváltozatáról, azaz a fenékdomborító alsónadrágról.

Ezen a site-on egy kanadai cég, a Bottoms Up kínálja ezt a típusú fehérneműt, és igazából nem szivacs van bennük, hanem egyfajta rugalmas habgumi. A fenti kép azt demonstrálja, hogy háromféle betétvastagság közül lehet választani, attól függően, hogy a kuncsaft lapos feneke mennyi nagyobbítást kíván meg a becélzott kerekség eléréséhez.

Az oldalra feltett vásárlói tapasztalatok arra is felhívják a figyelmet, milyen kényelmes ilyen párnázott alsóban ülni - a Bottoms Up vásárlóinak nem fájdul meg a tomporuk még a leghosszabb repülőút alatt sem. Ráadásul elölre is lehet kérni "csomagnagyobbító" betétet, ami a cég szerint a férfiasság kiemelése mellett hasznos védelmet is nyújt a kényes testrész számára.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta