OFFLINE

Legyen-e divatos a csipke homlokpánt?

2008. május 31., szombat 13:00

Kylie Minogue csipkemaszkot viselt éppen zajló koncertturnéját népszerűsítő plakáton, de a hatvanas években készült filmek óta nemigen láthattunk ilyesmit. Audrey Hepburn egy hasonlóan remek darabot viselt az 1966-ban forgatott Hogyan kell egymilliót lopni? című romantikus vígjátéknak abban a jelenetében, amikor a múzeumrablás részleteit titokban egy bárban beszéli meg az általa kiszemelt tolvajjal. A napokban a magyar gyártású Sugarbird bemutatóján láttunk ismét csipke homlokdíszeket, amelyeket a modellek aszimmetrikusan viseltek fehérneműhöz, és kivágott nyári ruhákhoz. A fekete csipke homlokpánt voltaképp minden alkalmi ruhához illik, és ahogy a kalapok divatosak idén nyáron, alternatívaként behozhatnánk ezt a kiegészítőt is. Döntsék el önök, legyen-e divat a csipke homlokpánt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.05.31 18:23:48theba

  csipke-homlokpánt:oké-oké szép,meg elegáns,de hova vegye fel az ember lánya???munkahelyre?egy csajos délutánra??max valami különleges bulira tudnám elképzelni,szóval valószínűleg nem lesz nagy trend...amúgy ez a sugarbird(vagy mi ez)kataszrófa,a három magyar hülye-liba nagy összefogása ízléstelenségük kinyilatkoztatására.

 • 2008.06.01 18:53:18scarlet ruby blue

  hááát... esetleg egy törékenyebb, érdekes karakterű csajon el tudnám képzelni, kisestélyihez. nem pedig ezen a játszóterezős ruhába öltöztetett, csúnyán sminkelt diszkó-debellán. (Bocsánat.)

 • 2008.06.01 20:50:16zzzza

  Csipke-homlokpánt???

  Olyan mintha egy bugyit húzott volna a fejére... :D

  Most komolyan, van olyan épeszű ember aki megveszi (???) és így az utcára merészkedik???

 • 2008.06.02 09:07:31theba

  a"csúnyán sminkelt diszkó-debella"a képen Laky Zsuzsi,aki Európa szépe volt:-)

 • 2008.06.02 09:15:38scarlet ruby blue

  theba: ez alapján a kép alapján azért nem választotta volna meg őt a Zeurópa. :)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta