Marcia Crossnak (ahogy eddig ismertük) vége

Ön már bizonyosan sejti, mit keres ott az a csizmás Kováts Adél-imitátor a kis képen Marcia Cross jobb oldalán, és hogy egy újabb, ránk jellemző, nevetséges túlzásba beleesve miért rebesgetjük máris egy korszak végét, de mi csakazértse mondjuk ki kerek perec, hogy mi a helyzet. Illetve kimondjuk, de csakis azután, hogy a hajtás után mutattunk még pár jó nagy képet, ön pedig kellőképpen elámult.

Tehát, amint azt a hétvégén készült fotók mutatják, Marcia Cross... Inkább nem, még ne, előbb nézzük meg a másik oldalról is.

Marcia Cross nem vörös többé! - tessék, kimondtuk. A répaszínű hajból művészetet csináló hölgy barna és frufrus lett. Van róla még két képünk, azokat is megmutatjuk.

Amíg mi arról fantáziálunk, hogy bizonyosan létezik valahol egy párhuzamos univerzum, ahol minden pontosan ugyanúgy létezik, mint itt a Földön, azzal az egyetlen különbséggel, hogy Marcia Cross haja vörös maradt, addig önök mondják meg nekünk néhány keresetlen hozzászólásban, hogy ezt most miért kellett. Kedves olvasók - tetszik? nem tetszik? utána csinálnák?

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek