OFFLINE

Kiket ábrázolnak a szemétből összeállított celebportrék?

2008. május 26., hétfő 08:12

Túl sok mindent nem lehet kezdeni a postaládánkba helyezett Aldi-reklámújsággal és „Albérletet keresek a VI. kerületben - ugyanitt eladó két, fekete Avirex A-2 pilótadzseki” szövegű, bedobott cédulával, legfeljebb ablaktisztításra használni.

Klikk!
Sandy Schimmel New York-i képzőművész már befejezte a nagytakarítást, amikor évekkel ezelőtt eszébe jutott, hogyan lehetne újrahasznosítani a fölösleges kiadványokat. A fiatal nő az újságokat felaprítva celebek portréját rakta ki a színes darabokból, és azokból időnként kiállítást szervez. A kollázsok némelyikén látható arc kísérőszöveg nélkül kevésbé felismerhető, de például a Madonnáról készült All American Blonde című képe minden kétséget kizáróan hasonlít az eredetire. A többi - állítólag - celeb felismerésében olvasóink segítségét kérjük. Vajon Kate Winslet-et, vagy valaki mást ábrázol a galériában található Cherry Blossom című kép? Ki az ágyba csalogató tekintetű Robin, és az álmatag kínai színésznő? Természetesen Sandy Schimmel is gyarapította a világon felhalmozódó, tonnányi Marilyn Monroe-portrékat, de azok elemzésével inkább nem terhelünk senkit.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta