OFFLINE

Nem csak Christina Aguilera dekoltázsa sokszögű

2008. május 25., vasárnap 08:00

Hódítanak a színes sokszögekből összeállított nyomott minták, kedves olvasóink, ezt szeretnénk mondani a fenti furcsa címmel. Ezen a fotón jobbról Joy Bryant látható, aki modell létére öltözött ki ilyen tarkán a Metropolitain gálára, a bal oldali szőkeség pedig ugyebár Christina Aguilera. Azért az ő nevét emeltük ki, mert neki gyakorlatilag ugyanez a ruha megvan egy másik színkombinációban is. Erről a fotót a hajtás után mutatjuk, valamint vannak további példáink erre a trendre celebektől és a kifutóról is, ahogy az dukál.

Sokkal kellemesebb hatása van a szemre ezeknek a három-, négy- és akárhányszögeknek, amennyiben a tervező a kék hűvös árnyalataival operál. Nem csak Christina Aguilera néz ki jobban így, a jobb oldalon látható Kylie Minogue is roppant csinos néhány négyzettel hastájékon, még akkor is, ha ez a ruha szigorúan véve nem is nyomott mintás.

Nincs olyan trend, amit Victoria Beckham fel ne próbálna, ezért biztosak voltunk benne, hogy az ő digitális ruhatár-archívumában is találunk valami ilyesmit a közelmúltból. Nem csalódtunk, igaz, ő színjátszósban nem vállalta be a geometrizálást, viszont lila cipővel és táskával egészítette ki az egyébként meglehetősen gyászos hangulatú ruhát. A jobb oldali kép pedig a Pucci 2008. tavasz-nyári kollekciójából származik. Ők már az előző szezonból sem felejtették ki a szögletes mintákat, így aztán kézenfekvő volt, hogy a nyárra fürdőruha terén is kedveskednek ilyennel vásárlóiknak.

Szavazni most nem kell, ez a trend és kész. Persze kommentelni ettől még lehet.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta