OFFLINE

Sarah Jessica Parker nem meztelenül mutatta be parfümjét

2008. május 24., szombat 13:09

Az utóbbi napokban Európában turnézó Sarah Jessica Parker a héten Párizsban járt, és ha már ott volt, beugrott a Champs Elysees egyik parfümáruházába, hogy fényképezkedjen egy kicsit saját illataival. Ezek közül fent a Lovely látható, bár őszintén szólva az üvegcsénél nagyobb hatást tett ránk ez a telitalálat nyaklánckombináció, a roppant elegáns gyűrű-fülbevaló-kombóról nem is beszélve. Bár első fotónkról ez nem derül ki, a színésznőn ruha is volt ezen a délutánon, nem is akármilyen (bár néhány korábbi öltözékénél határozottan visszafogottabb), ennek bizonyítására további két fényképet vagyunk kénytelenek beszúrni a hajtás utánra. Ott az újabbik parfüm is látható, a Covet. Hátha valaki szeret parfümöket nézegetni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.05.24 15:28:14fedaykin

  Nektek bérletetek van SJP-re? Ez most miért hír? A ruha egyébként remekül kihangsúlyozza, hogy milyen pici és amorf, illetve hogy milyen nagy a feje a testéhez képest. Meglehetősen mellényúlt a stylist.

 • 2008.05.24 17:44:17Té, mint Tamás

  Vajon be tudja csukni a száját? Ez a vigyor nagyon nem jó.

 • 2008.05.24 17:59:09Cranberry

  A Lovely isteni! Nincs még egy olyan parfüm, ami ennyire természetesen simul bele a bőröm saját illatába. Én imádom!

 • 2008.05.24 20:50:46falevél

  Szerintem a covet iszonatosan büdi én nem is tudom mihez hasonlítani azt az illatot. Csöppet unom már a sztárok kötelező parfűmkészítési vágyát főleg úgy, hogy semmiféle beleszólásuk nincs csak adják hozzá az arcukat. Én egy ilyen illattal ki nem álltam volna a nagyközönség elé, pedig még hiresség sem vagyok hála az égnek. Nem kellene ezeket erőltetni, Christina Aguilera parfümje pl olyan mint amilyne parfüm abban a kislányos sminkszettben volt amit kb 6 évesen kaptam, hogy utánoshassam anyukámat :)

 • 2008.05.24 21:13:44LondonGirl

  Elég csámpás a beállása, igazán jó képet a lábairól még nem is láttam.

 • 2008.05.25 11:20:46Anotta20

  Szerintem ez a nő gyönyörü...nőies és nagyon jo a kisugárzása.tudjátok,én is nö vagyok,de van önkritikám és meg tudom dicsérni ha egy másik nö szebb mint én.

 • 2008.05.25 12:47:46fedaykin

  Anotta20, látatlanban sem hiszem el, hogy csúnyább vagy, mint SJP...

 • 2008.05.25 13:27:06Aloha

  "Nem az a kedves, aki szép, hanem az a szép, aki kedves." Lev Tolsztoj  Sohasem lehet csak a külsőségeket nézni. Egy mozdulat, egy mosoly, egyetlen tekintet is sok mindent elárul. Ha csak kizárólag a külső megjelenését nézném SJP-nek, akkor én is azt mondanám, hogy nem egy kimondott szépség. X lábú, lóarcú... Azonban, ha egészében nézem Őt, akkor gyönyörű, mert finom, törékeny, légies, nőies, kedves, jólelkű stb... Pozitív kisugárzása van, ami átjön. Használja a belső szépségét, amely kivetül.  "A női szépség önmagában nulla, semmit sem jelent önmagában, ha a nő nem lengeti zászlóként, nem forgatja fegyverként." - Roger Vadim

 • 2008.05.25 13:54:21fedaykin

  Már aki fogékony a kisugárzására. Valószínűleg én nem, mert nem belső szépséget látok, csak unalmas, erőltetetten kislányos picsogást némi hisztivel :)

 • 2008.05.25 14:39:01Aloha

  bolletje!  Valóban nem ezek a legjobb képei. De már itt is egészében néztem. Ő már letett valamit az asztalra, bebizonyatotta korábban, hogy van kisugárzása, tud hatni, különben képtelen lett volna milliókat rendszeresen a képernyő elé szögezni.

  Nincs olyan ember, aki minden áldott nap csúcsformában van. A szerelmünket is kidobjuk és szapuljuk egy rossz napján, vagy amikor nem úgy süt, mint egy atomerőmű? És egy híres topmodellt sem tartunk onnantól szépnek, ha egy lesifotós elkap róla egy sminkeletlen, nem topformában lévő képet?

 • 2008.05.25 14:47:21fedaykin

  Nem ezekről a képekről beszélek, hanem általában SJP-ről.  Egyébként Győzike is milliókat a képernyő elé szegezett, szóval ez nem a belső szépeségre mérce, hanem csak a jó marketingre - szerintem.

 • 2008.05.25 15:15:14Aloha

  Pontosan...

  Ezért írtam, hogy tud hatni. Valaki így, valaki úgy. Mindenesetre Győzike stílusát senki sem koppintja. Nem lett a zebracsíkos gagyi szerencsére trend... Nem úgy SPJ stílusa, amelyet profi stylistok lőttek be, és így szépítették, próbálták kihozni a legtöbbet, legszebbet SPJ-ből.

  A szépség relatív, mint minden. Szerintem szép, ha egészében nézem, és elfogadom, ha valakinek nem szép, hiszen én sem látom annak, ha csak a külsejét szemlélem.

  Csak az számít, hogy mindezt hogyan nyilvánítjuk ki.

 • 2008.05.25 15:25:29fedaykin

  "Nem úgy SPJ stílusa, amelyet profi stylistok lőttek be, és így szépítették, próbálták kihozni a legtöbbet, legszebbet SPJ-ből."  Látod, még te is tudod, hogy ez csak marketing...

 • 2008.05.25 15:27:02Aloha

  Mint mondják a negatív reklám is reklám. A negatív kisugárzás is kisugárzás, egyfajta hatás (lásd Győzike nekünk, kinek mi, ki). Mindenesetre hozzá képest könnyű a többségnek okosnak, stílusosnak éreznie magát. Sokan ezért nézik, mert ez is megnyugtató, értékünket, önérzetünket növelő lehet.  Én pozitív kisugárzásról beszéltem, ami szebbé tesz embereket, ahogy azt én SPJ esetén látom.

 • 2008.05.25 15:41:52Aloha

  "Látod, még te is tudod, hogy ez csak marketing..."  Marketingnek is lehet hívni, vagy épp PR-nak, vagy stílusnak, és szebbé, vonzóvá tesz, ha valaki jól használja, különben nem nőtték volna ki magukat kész iparággá.  Ahogy saját magunkat is el kell tudnunk adni. Hiába szép valaki, az még holmi kevés, ahogy sokan vallják önmagában fabatkát sem ér, nem kapkodnak értünk pusztán ezért. Az Öneladás valakinek könnyedén, zsigerből megy, valaki egy életen át is tanulhatja, hiába.

  És itt beelőzhetnek a kevésbé szép nők a szépek elé... mert van önismeretük, s ebből fakadóan stílusuk, kisugárzásuk...  A stylistok egy tökéletes alakú, szép arcú (nem x lábú, lóképű) nőre is aggathatták volna ruhakollekcióikat, festhették volna sminkjüket stb, de ha az egy élettelen, üres szépség, megbukott volna az egész Szex és New York annak idején. Nem hiába választották a főszerepre SPJ-t. Benne megtalálták azt a nélkülözhetetlen, hozott, zsigeri alapot, adottságokat (mozdulatok, tekintetek, gesztusok, mimikák stb.), amely már létező stílusra építhették a tervezett stílusukat, vagyis amely nélkül a marketingjüket kukába dobhatták volna. • 2008.05.25 16:45:28fedaykin

  Húha, egy igazi rajongó :)  Na ez az, szerintem kifejezetten üresfejű kisugárzása van. Ami nem baj, hiszen a sorozat nem agysebészeknek készült, szóval nem kételkedem a szerepre való alkalmasságában.  Amúgy meg, emlékszem, hogy hány, munkahelyen és háztartásban güriző, a szegénység szélén élő nő megkönnyezte Isaurát, amikor Leoncio egyszer (!) felmosatta vele a konyhát, szóval nem becsülöm alá a televíziós sorozatok hatását a tömegekre...

 • 2008.05.25 21:12:58serifné

  Aloha, SJP nem a pozitív kisugárzás miatt mosolyog, hanem a lóvé miatt, amit a parfüm businessből kap. El ne hidd már, hogy annyira imádja az egész napos mosolygást. Egyébként pedig, igen, előfordul, hogy a csúnya beelőz a szépnek, mert van önismerete, csak az a csúnya, akinek van önismerete nem kezd egy olyan világban, ahol csak a szépnek van helye. Nyisd ki a tvt-mozit-újságot, aztán keressél benne csúnya nőket, nem fog könnyen menni. Ez durva, de így van. Ha elmész egy állásinterjúra, az első pillanatban jobban áll a szénád, ha szép vagy, mindenki pozitívabban áll egy szép emberhez, te is ha választanod kell, hogy kit szólíts meg az utcán inkább egy jobb megjelenésűt választasz.

 • 2008.05.25 22:36:18busuloo

  serifné

  Igen, egy jó megjelenésűt. De nem egy szépségeset. Nem véletlenül mondják az igazán szép nők, hogy nehezen megy nekik a társkeresés. Az állásinterjún meg akkor van esélyük a szép nőknek, ha férfi az interjúztató ;) • 2008.05.26 00:32:16Aloha

  Furcsa, hogy sokan felületesen olvasnak, és olyan dolgokra referálnak, amelyekre már ott a válasz... vagy nem érthető?

 • 2008.05.26 05:42:21cseresznye

  Aloha, én ugyan sem a hölgyet, sem a sorozatot nem ismerem, de azt értem, amit mondasz. Csak azért írtam, hátha vigasztal.

 • 2008.05.26 08:52:04Gladia Delmarre

  Sztem JSP még a normális kategória, és nyilván be kell dobnia a füligvigyort, amikor promótlálja a parfümjét. Hogy milyen ember, nem tudom, a satc -ben tetszett, oszt jónapot. Nem is érdekel jobban a dolog.

  Viszont ez a ruha nagyon nem jó neki. Se a színe, se a fazonja (főleg a mellrészen lévő izémicsoda). Mert az ilyen cerkaruha csak a tökéletes alakon mutat, és neki eléggé O lábai vannak.

 • 2008.05.26 08:55:22audis, az egybenyakú

  hú ki ez a lónak álcázott múmia?

 • 2008.05.26 10:02:45Tpancs

  nekem nagyon tetszik ez a csaj, csak a filmbeli szerepből kicsit kiöregedett már, számomra idétlenül hat az idétlenkedése.

 • 2008.05.26 10:54:20aranyhaj.blogspot.com

  Ugyan. Az a butaság, hogy a nőket idő előtt "öregként" könyvelik el (legújabban már a férfiakat is, de ez még azért ritkább).

  A szerepére pont megfelelő, ezt nem az életkor fogja eldönteni. Egyébként nem tudok olyan emberről, aki örökre húszéves maradna.

 • 2008.05.26 15:19:36Tpancs

  aranyhaj, de. azt a tinilányos csetlés-botlást túlhajtják a filmben, harmincpárévesen már nem csetlik botlik az ember így zavarában. erőltetett. és sokszor azért látszik már a csajon, hogy nem harminc, hanem negyven körüli. SJP nekem bejön, frankón, csak nem ilyen szerepben. játszhatna egy 30-35 éveként viselkedő 30-35 évest.

 • 2008.05.26 21:05:08firstlady

  Ennel rondabb not nehezen tudok elkepzelni...

  Lofeje van, ha jobban megnezed az arcat: ferfiarc. Ez nem X laba van hanem gorbe O laba...

  A kisugarzasa: szamomra negativ, rettento irritalo.

  CSUF!

  Gondolom nem veletlenul valasztottak meg a legantiszexibb celebnek, Amy Winehouse-sal egyetemben...

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta