OFFLINE

Újraindult a Kate Moss-őrület

2008. május 21., szerda 14:49

Kedd reggel hat óta elérhető Kate Moss legújabb saját ("tervezésű") kollekciója a TopShopnál. Ez az időpont nyilván csak az online üzletre vonatkozik, magát az áruházat nem valószínű, hogy hajnalok hajnalán kinyitották, bár a legutóbbi alkalmakkor rendezett hisztéria után végülis ettől sem lepődnénk meg.

A legújabb szerkók csábosan és fodrosan kislányosak, és a helyenként előtűnő indiános tematika, a hamvasság és a fekete-fehérség révén első ránézésre halványan a Kate Moss hírnevét megalapozó, a THE FACE magazinban megjelent ősrégi fotósorozatra emlékeztetnek (amelynek legendás és egyben botrányos topless képéből ennél nagyobbat hirtelen sehol sem találunk a neten).

Igaz, legutóbb a hölgynek a táskáit vettük szemügyre igazán közelről, de ennek ellenére a maradékról nem az a benyomásunk alakult ki az évek során, hogy az egykor Pete Doherty oldalán edződő modell ezekben a könnyeden fordozódó, mesebeli ruhácskákban érezné magát a legjobban. Persze attól még, hogy maga Kate Moss nem igazán hordja az ilyesmit, attól még másoknak jól állhat. Már ha sikerül valahogy szert tennie egyre.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta