OFFLINE

Póthajban utazik Paris Hilton

2008. május 11., vasárnap 08:00

Bár Paris Hilton alig pár hónappal ezelőtt mutatta be a milliókat érő nevével fémjelzett cipőket, most újabb merényletet követett el a közízlés ellen. A minap a New Yorkban ugyanis bemutatta a Sally Beauty Supply céggel közös póthaj kollekcióját. „Az volt a célom, hogy valamilyen módon a saját személyiségemet is belevigyem ebbe a projektbe. Évek óta hordok póthajat, de a többi termék nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Amikor elkezdtem használni a Dream Catchers™ termékeket, akkor ügyeltem arra, hogy a stílus és a minőség is megfelelő legyen. Mindig új ötletekkel állok elő, mert imádok új, szórakoztató frizurákat kitalálni” – olvasható a celeb reklámszagú nyilatkozata a Gossip Girls oldalán. A Sally Beauty Supply elnöke szintén örül, hogy sikerült megnyerniük a talán legtöbbet fotózott hírességet. „Nagyon erős csapat vagyunk. Örülünk, hogy Parisszal dolgozhatunk együtt. Jó üzletasszony és nagyon kreatív” – áradozott Mike Spinozzi.

Bár bizonyára sokan szeretnének hasonlítani a szőke örökösnőre, Paris Hilton nem akarja diszkriminálni a barna és fekete hajú rajongóit sem, a terméket ugyanis 10 különböző árnyalatban lehet kapni, amiből csak négy a szőke különböző változata. A Sally Beauty Supply honlapján lehet megrendelni csekély 79 dollár és 99 centért, azaz körülbelül 13 ezer forintért, erre jön még rá a postaköltség.  A dobozban a póthaj, a csatok mellett egy füzetet is találhatunk tele különböző hajformázási tippekkel. Egyébként nem Paris Hilton az egyetlen híresség, aki nevét adta egy póthaj kollekcióhoz. Jessica Simspon Ken Pavés celebfodrásszal állt össze, és piacra dobták hairdo™ termékcsaládot. Kíváncsian várjuk, hogy melyik híresség jön rá, hogy a saját parfüm, cipő-, táska- és ruhakollekció mellett a hajhosszabbítás is jó üzlet.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.05.11 08:28:29Sue

  Elég ambivalens érzésem van a póthajról. Nekem nincs póthajam, de oda vagyok a nagyon hosszú hajért. Ha nem lenne hosszú hajam, lehet, hogy kipróbálnám. Szerintem sokat tud dobni az ember külsején meg a hangulatán, csak furcsa lenne, hogy valami van a hajamban, ami nem az enyém.

 • 2008.05.11 09:51:19ramalala

  ez már elég régi hír

 • 2008.05.11 10:07:35Bedekó

  Úgy néz ki a képeken, mint egy viaszbábu.

 • 2008.05.11 10:40:42theba

  micsoda ötlet!amúgy nem is olyan drága 13ezerért,az én fodrászom is dolgozik póthajjal és ő ha jól emlékszem valami 50-60 ezerért rendeli szintén az usából a hajakat,és még így is olcsónak számít!

  bár nekem alapból természetes hosszú a hajam,de biztos sokat dob a póthaj,csak attól vagyok rosszul mikor valaki fejéről ordít az,hogy nem igazi a haja...

 • 2008.05.12 19:08:41C.I.C.A.

  Nekem a derekamig er a hajam. :) Biztos megbolondulnek a pothajtol...

 • 2008.05.13 02:45:16ddevil

  És mindig abban utazik, vagy azért bizonyos utazások során leveszi? :)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta