OFFLINE

Rózsaszín kalasnyikovval fenyegessük Donatella Versacét!

2008. május 9., péntek 08:00

Egy amerikai művész, Peter Gronquist azzal foglalkozik, hogy kiszuperált fegyvereket házasít különféle divatházak logóival, jellemző színeivel.

Gronquistnek köszönhetően elkészült többek között a Louis Vuitton láncfűrész, a Versace Kalasnyikov, a D&G Uzi, de van még Pac Man kéizgránát, sőt Chanel rakétavető is. A művész munkáiból a hét elején nyitottak meg egy kiállítást a Los Angeles-i Gallery 1988-ban, ahol a különféle preparált fegyvereket meg is vásárolhatják a látogatók.

A Dvice információi szerint néhányat már el is adtak, az árak a néhány száz dollárról indulnak, és pár ezerig mennek. A szenzációs Vuitton láncfűrész a több ezerért elkeltek közé tartozik. Peter Gronquist 29 éves festő, honlapján található rövid életrajza szerint kisgyerekként kezdett a festéssel foglalkozni, mert nagyon kreatív családban nőtt fel.

Jelenleg a kaliforniai Oaklandben él, és igyekszik gyerekkori szokását folytatni és minden nap festeni. Annyira magukért beszélnek ezek a remek műalkotások, hogy nincs értelme sokat magyarázni róluk, inkább nézzék meg a kiállított fegyvereket itt. (Fotók: petergronquist.com)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta