Nanushka most árusítja ki a sötét ruháit

Habár ebben az évszakban a legtöbben inkább színes és mintás ruhákat keresnek a boltokban, mint szürkét és feketét, Nanushka mégis most látta elérkezettnek az időt, hogy zömében sötét kreációit kiárusítsa.


A divattervező a honlapján hirdette meg, hogy óriási leértékelés kezdődött a korábban bemutatott kollekcióinak darabjaiból, amelyeket a showroomjában meg lehet vásárolni. Azt ugyan a site-ról nem tudhatjuk meg, az egyes darabok eredetileg mennyibe kerültek, csupán annyit, 40-50-70 százalékos akcióra számítsunk.

Az ebben érintett kollekcióról a Londonban tanult tervezőnő tavaly őszi bemutatója után arról számolt be a Velvet riportere, hogy a bő, laza darabokat látva megbékélt a világgal. „Az egyrészes ruhák a hatvanas és kilencvenes évek életérzését juttatták eszünkbe, ami olyan redesign-féleként jelent meg a homloklebenyünkben”- foglalta össze akkori benyomásait riporterünk.

Sándor Szandrának az idei tavaszra szánt kollekcióját szintén a Gödörben láthattuk a WAMP  Holland-Magyar Design Fesztivál záróeseményeként rendezett csoportos „magyar ikonok” divatbemutatón, ahol a megjelent tervezők darabjai közt néhány hasonlóságot felfedeztünk. A szürke és az ezüst a slágerszín, az A-vonalú, kismamaruhára emlékeztető tunika, a hagymaszoknya és a sort a slágerfazon. Később talán ezeket szerezhetjük meg akciós áron jövő tavaszra.
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek