OFFLINE

Nanushka most árusítja ki a sötét ruháit

2008. május 7., szerda 13:00

Habár ebben az évszakban a legtöbben inkább színes és mintás ruhákat keresnek a boltokban, mint szürkét és feketét, Nanushka mégis most látta elérkezettnek az időt, hogy zömében sötét kreációit kiárusítsa.


A divattervező a honlapján hirdette meg, hogy óriási leértékelés kezdődött a korábban bemutatott kollekcióinak darabjaiból, amelyeket a showroomjában meg lehet vásárolni. Azt ugyan a site-ról nem tudhatjuk meg, az egyes darabok eredetileg mennyibe kerültek, csupán annyit, 40-50-70 százalékos akcióra számítsunk.

Az ebben érintett kollekcióról a Londonban tanult tervezőnő tavaly őszi bemutatója után arról számolt be a Velvet riportere, hogy a bő, laza darabokat látva megbékélt a világgal. „Az egyrészes ruhák a hatvanas és kilencvenes évek életérzését juttatták eszünkbe, ami olyan redesign-féleként jelent meg a homloklebenyünkben”- foglalta össze akkori benyomásait riporterünk.

Sándor Szandrának az idei tavaszra szánt kollekcióját szintén a Gödörben láthattuk a WAMP  Holland-Magyar Design Fesztivál záróeseményeként rendezett csoportos „magyar ikonok” divatbemutatón, ahol a megjelent tervezők darabjai közt néhány hasonlóságot felfedeztünk. A szürke és az ezüst a slágerszín, az A-vonalú, kismamaruhára emlékeztető tunika, a hagymaszoknya és a sort a slágerfazon. Később talán ezeket szerezhetjük meg akciós áron jövő tavaszra.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.05.07 21:27:39Godiva

  Fiatal magyar tervezőket miért is csak akkor kell vásárolni, ha már leértékeltek? Ezzel az erővel a "Velvet étel-, divat és egyéb kényeztetésügyi blogja" azt is rendszeresen postolhatná, hol a legolcsóbb a 1,5%-os UHT tej. Pfff.

 • 2008.05.08 10:29:36bagaela

  Godiva, nem csak akkor kell vásárolni, viszont így azok is rendelkezhetnek majd egy-egy magyar dizájnertermékkel, akik egyébként nem tehetnék meg. (pl. diákok, akik aztán pár év mulva remélhetőleg simán meg tudják majd finanszirozni az egész kollekciot :) ) Azért nem nem utolsó dolog, és szerintem inkább itt költse el a pénzét akárki, mint egy zara-leárazáson...

 • 2008.05.08 11:01:26hegyilany

  Mert a fiatal magyar tervezok olyan arfekvesben dolgoznak, hogy egy-masfel darabot engedhetnek meg a cuccaikbol egyhavi fizumbol... :(

 • 2008.05.08 11:03:09Purell

  hát mert a fiatal magyar tervezök ruháit nem Pakisztáni 5 éves gyerekek varják napi 1 dollárért.

 • 2008.05.08 18:25:06esclave de boulot

  Nem kell tulozni, nem olyan dragak ezek a cuccok. En orulok az ilyen cikkeknek, mert a magyar divattervezok olyan rosszul marketingelik magukat, hogy enelkul sosem tudnam meg, hogy mi hol van leertekelve.

 • 2008.05.08 19:57:43ramalala

  asszem most én is beruházok egy Nanushkára :))

  meddig tart az akció?

 • 2008.05.09 15:54:34c_ella

  Ha volt nála most valaki, akkor segítsetek, mennyi így leárazva egy pulcsi, vagy kabát. Én sem engedhetem meg a teljes árat sajnos, de nagyon örülök a Zara leárazásoknak is, sőt, ma megyek turizni, tehát a sarkítások ismét elég erősek lettek itt...(

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta