OFFLINE

Kultcég lett a Haribo, már ruhákat is terveztet

2008. május 7., szerda 08:00

A gumicukor ugyan egy másik blog a Velveten, de most mégis erről lesz szó itt nálunk is, egészen konkrétan a világhírű Haribo gyár nyalánkságairól. A gumimacit 1922-ben feltaláló cég ugyanis úgy érzi, mára kultuszmárkává vált, és efölött való örömét a múlt hétvégén egy tematikus divatbemutató megrendezésével fejezte ki. A fenti modellhez hasonlóan természetesen én magam is inkább díszíteném a ruhámat a medvecukorral, mint hogy elfogyasszam (személy szerint a zöld és rémesen savanyú békákra, a Quaxi Fröschlire esküszöm), de a hajtás után valószínűleg mindenki talál a szívéhez közelebb álló édességet, ehető és/vagy hordható formában.

A németesen erős színű zakó alatt maga a Haribo-reklámember, Thomas Gottschalk is részt vett az eseményen, amire Madonnát nyilván nem tudták volna jelenleg odacsabítani, tekintettel arra, hogy a popkirálynő jelenleg "hard" édességekben utazik (reméljük, olvasta a Velvet nagy nyalókatesztjét), így aztán a szoft gumicukornak mostanában a közelébe sem mehet. Az egyetlen díva, aki imádja a puha és nyúlós gumimacikat tehát továbbra is csak Hedwig, igaz, ő Berlinből származik, a Haribo pedig Chemnitzben rendezte ezt a bemutatót. A ruhákat egyébként Trier, Bielefeld és Graz "képzősei" tervezték, és Chemnitzben augusztus 20-ig megtekinthetők lesznek egy, a Haribo gyár történetét bemutató kiállítással egyetemben.

Fotók: AFP

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta