OFFLINE

Dolce&Gabbana stílusban is használhatja a Google-t, ha akarja

2008. május 5., hétfő 16:00Nagyszerű időelcsesző alkalmazásra leltünk a legnépszerűbb keresőoldalon: neves divattervezők dizájnja alapján bárki kicsinosíthatja iGoogle oldalát. A keresőóriás személyreszabott oldala híres művészek és divatikonok tervei alapján alakítható. Olyan sztárművészek között választhatunk, mint Jeff Koons, a Rolling Stones-os Ron Wood, a Coldplay, Dolce & Gabbana, Oscar De La Renta vagy Diane Von Furstenberg is. Nagy a választék, rendszerint a fejlécet változtathatjuk, például Dolce&Gabbana stílusú párducmintára.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2008.05.05 19:12:45Susy Peti

    Hát én ezek közül csak a D&G-t ismerem viszont a fiatalok kedvéért odaírhattak volna Nigo-t akinek a Bape a márkája

  • 2008.05.07 05:52:52summarygloss

    Én kipróbáltam, és mivel anyuka lettem, természetesen az Anne Geddest, nagyon jó! Kicsit ugyan meglepődtem, hogy a választhatók között még sárgának látszik a téma, amikor feltettem, akkor meg fekete-bordó lett, de mindegy, ott szunnyant a bébi az igoogle felirat mellett.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta