OFFLINE

Drew Barrymore-t Claire Danesre cseréli le a Gucci

2008. május 3., szombat 10:00

A Gucci bejelentette, hogy akármilyen gyönyörűen is sikerült a legutóbbi ékszer-kollekciójukhoz fotózott kampány (lásd a bal oldali képet), azért mégiscsak leváltják Drew Barrymore-t, és a következő sorozatot Claire Danesszel (lásd a jobb oldali képet) készítik majd. A Gap után új reklámra felkért színésznő az Estében szerintünk kicsit már túlzottan is légies, mindenesetre Claire Danes-t talán azért választották ki erre a feladatra, mert a nyaka olyan elképesztően hosszú és vékony, hogy minden bizonnyal egyszerre el fog férni rajta a Gucci teljes nyaklánc-készlete. Így praktikus módon nem a kezére kell majd csavarni az ékszereket, mint Drew Barrymore-nak.

Persze Frida Giannini, a Gucci egyik kreatívja teljesen más érveket hozott fel Claire Danes mellett: "Claire Danes egy modern ikon" - nyilatkozta. - "Számomra ő ma a világ egyik legérdekesebb fiatal színésznője. A ma Gucci nőjét testesíti meg az ő érzéki, magabiztos szépségével és szenvedélyes, független és erős jellemvonásaival." Persze Claire Danes is rákontrázott, hogy neki pedig micsoda "megtiszteltetés" ez, hogy milyen "izgalmas" a feladat, stb. A végeredményt azért mindenképpen kíváncsian várjuk, hiszen Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin, a kampány fotósai gyakorlatilag soha nem nyúlnak mellé.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.05.03 15:06:22Colette

  Biztosan én töltöttem az elmúlt 24 évemet egy ház pincéjében elzárva, de Claire Danes valóban ennyire izgalmas személyiség és tehetséges színésznő?

 • 2008.05.03 17:44:51Atina

  szerintem Drew B. sem tehetséges színésznő. Állandóan ócska vígjátékokban duzzog.

 • 2008.05.03 21:13:39RéCica

  Ráadásul szegény D.B randa is, sőt többnyire kövér is.

  A másik nőről én sem tudom kicsoda,szerintem igencsak tucat képe van.

 • 2008.05.04 01:18:01másutt

  mihez kepest KOVER Drew??? Kate Bosworth-hoz kepest? :O  Claire Danes leghiresebb szerepe egyebkent Leonardoval volt a Romeo es Julia-ban.

  Egyebkent meg nezzetek meg az imdb.com-on.

  Rengeteg mindenben volt, a kilencvenes evekben oriasi nepszerusegnek orvendett bar sajnos :( nagyon hamar lemondott sorozat a "My So Called Life" foszereploje volt tinikent.

  Nagyon jo szineszno. NEM a botranyhos bugyivillantos fajta, aki a szakitasairol vagy a sulyingadozasarol hires. Egyszeruen tehetseges es nem ribanc modon viselkedik, mint sajnos sok mas, akinek ismeritek a nevet, mert tele vanak veluk a szennylapok.

 • 2008.05.05 01:26:09Sue

  Szerintem Drew jó színésznő, csak az utóbbi időkben nem igazán szerepelt jó filmekben..bár ha belegondolok, az utóbbi pár évből nem sok jó filmet láttam női főszereplővel. Amúgy pedig az anorexia mióta lett ilyen standard? Még jó, hogy nem mindenki egyformán sovány/kövér stb. Elég durva lenne!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta