Egykezes rúzs vezetéshez

Számtalan alkalommal kerül egy nő olyan helyzetbe, hogy csak az egyik keze áll rendelkezésre, de mégis azonnal rúzsozni akar, gondolták egy szép napon az Avon illetékesei.  És talán van is benne valamennyi igazság, mert ott van ugye az autóvezetés, a mobiltelefonálás, az autóvezetés közbeni mobiltelefonálás (ja nem, az szigorúan tilos!), a kávézás, vagy a partnerünk/gyerekünk keze, amit folyton szorongatni vágyunk.

Ezt a helyzetet igyekszik oldani az egykezes rúzs, amelynek segítségével elvileg nem leszünk bohócszerűek egy lendületesebb rúzsozás miatt, és nem okozunk tömegkatasztrófát a reggeli csúcsforgalomban.

15 árnyalatban árusítják, most bevezető áron éppen 6 dollárért, vagyis kevesebb mint ezer forintért az Avon aktuális arcával, Reese Witherspoonnal.

Nem mondhatnánk, hogy az okosság az egykezes rúzsban a spanyolviasz, a lényege csupán az, hogy egy kis kallantyú segítségével fel lehet tolni a rúzst, vagyis nincs kupak, ami miatt mindkét kezet kellene használni. Szerintünk aki gyakorlott, képes egy kézzel leszedni a kupakot. Ön képes rá?
Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek