OFFLINE

Egykezes rúzs vezetéshez

2008. május 2., péntek 15:00

Számtalan alkalommal kerül egy nő olyan helyzetbe, hogy csak az egyik keze áll rendelkezésre, de mégis azonnal rúzsozni akar, gondolták egy szép napon az Avon illetékesei.  És talán van is benne valamennyi igazság, mert ott van ugye az autóvezetés, a mobiltelefonálás, az autóvezetés közbeni mobiltelefonálás (ja nem, az szigorúan tilos!), a kávézás, vagy a partnerünk/gyerekünk keze, amit folyton szorongatni vágyunk.

Ezt a helyzetet igyekszik oldani az egykezes rúzs, amelynek segítségével elvileg nem leszünk bohócszerűek egy lendületesebb rúzsozás miatt, és nem okozunk tömegkatasztrófát a reggeli csúcsforgalomban.

15 árnyalatban árusítják, most bevezető áron éppen 6 dollárért, vagyis kevesebb mint ezer forintért az Avon aktuális arcával, Reese Witherspoonnal.

Nem mondhatnánk, hogy az okosság az egykezes rúzsban a spanyolviasz, a lényege csupán az, hogy egy kis kallantyú segítségével fel lehet tolni a rúzst, vagyis nincs kupak, ami miatt mindkét kezet kellene használni. Szerintünk aki gyakorlott, képes egy kézzel leszedni a kupakot. Ön képes rá?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.05.02 15:28:20Sanima

  Nyilván.

  Egészen az utolsó bekezdésig azt hittem, hogy ezek szerint én vmit nagyon nem jól csinálok. Már- már úgy tűnt, hogy akkor eddig rajtam kívül minden nő 2 marokra fogta a rúzsát az ajkak kifestése közben...

  Micsoda megkönnyebbülés, hogy ez mégsincs így..

 • 2008.05.02 15:28:28Sanima

  :)

 • 2008.05.02 16:11:38theba

  simán,aki igazi profi annak megy ez is,pont úgy,mint a sötétben sminkelés:-)

  azon gondolkodtam,hogy ha nincs kupakja,akkor záródik ez valahogy?vagy csak behúzza az ember a kallantyúval,aztán ragadjon bele minden szösz-mösz a táskából/neszeszerből stb...

 • 2008.05.02 18:19:53Rocko-

  vezetés közben tán vezetni kéne.

 • 2008.05.02 18:52:10magyaranya

  Nem tudom, mi ebben at újdonság, Labellot lehet kapni ilyen kallantyúval, behúzza a tetejét, ha letolod. Vezetés közben pedig soha!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta