Ezektől a boltoktól őrülnek meg a londoniak: Marks&Spencer kaja

Elegáns szabású kasmír kardingánra gondol a Marks&Spencer márka hallatán? Nekem itt Londonban összeszalad a nyál a számban és nyomban enni akarok valamit. A Marks&Spencer Magyarországon leginkább a negyven feletti, közép- és felsőközéposztálybeli nők kedvence, Londonban viszont mindenkié, aki valaha volt már éhes. Angliában a Marks&Spencer ugyanis ruházati lánca mellett remek élelmiszerhálózatot is működtet.  

 

Az 1894 óta működő brit cég üzletpolitikája kezdetektől a minőségi termékekre épül, ez a helyzet élelmiszereikkel is. Jelmondatuk: „Ez nem csupán étel, ez Marks&Spencer étel.” És valóban, kevés gusztusosabb polcot látni Angliában, mint a Marks&Spencer kajaboltokét. Ahogy Angiában mindenhol, nagy a választék az előre csomagolt, félig-kész termékekben: nagyszerű halakat árulnak, csinos fémdobozokba csomagolt leárazott teakekszeket is látni, de az uzsonna-adagnyi, felkockázott kókusz és ananász, illetve a családnyi curry vacsora is mesés.  

 

A BP benzinkutak élelmiszerellátásáról is ők gondoskodnak, ráadásul a bevásárolt finomságokat házhoz is viszik. Ez az a bolt, amit sürgősen szeretnék Magyarországon is látni, még akkor is, ha nem a legolcsóbb üzletek közül való. Na jó, nem eufemizálok, a cég megkéri a minőség árát, vagyis rohadt drága.

Korábban bemutatott londoni, őrült jó boltok: Primark, Argos.

Oszd meg másokkal is!
Mustra