Megvan Jude Law kihívója a szexisen kopaszodás párbajában

A szexisen kopaszodó sztárok között első helyen mindig Jude Law-t szokás említeni, aki úgy tűnik, meg tudja őrizni sármját annak ellenére, hogy frizurája egyre jobban hasonlít Phil Collinséra. Mi most azért egy ilyen bosszúsan grimaszoló képet szerkesztettünk ide róla, mert találtunk egy másik szívtipró színészt, aki ugyanilyen jól néz ki egyre magasodó homlokával együtt - ha nem még jobban. A hajtás után derül ki, hogy kicsoda az illető, és persze szavazás formájában győztest is lehet választani a kopaszsági versenyben.

Ha nem lenne ismerős, akkor most bemutatjuk: ő Patrick Wilson. Egy Claire Danesszel közös reklámfilmecske kapcsán már írtunk róla, a művészfilmkedvelők szinte valamennyi porcikáját megcsodálhatták az Apró titkokban, és lehetett látni Koltai Lajos legutóbbi filmjében is.

A fenti referenciákat és a mellékelt képet elnézve valószínűleg az ő rajongói sem fogják különösebben bánni, az egyébként remek énekhanggal is megáldott színész feje tetején lévő pamacs tovább ritkul. Hiszen a kopaszságot végtére is a tesztoszteron okozza, azaz mi lehet férfiasabb egy gyönyörű magas homloknál?

Alább lehet választani a két gyérülő hajzatú dalia közül, de persze adtunk egy harmadik választási lehetőséget is, azoknak, akik szerint mégiscsak jobban tenné a két színész, ha lassanként kezelni kezdené a problémát.

 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek