Bond-lányos bikinit is 'tervezett' Liz Hurley

Liz Hurley tervezte a Mango legújabb fürdőruha-kollekcióját, így szólnak a hírek. A 42 éves színésznőt nemrég megkereste a spanyol ruházati cég, hogy közreműködjön a szezon strandviseleteinek megtervezésében.

Klikk!

Ha jobban belegondolunk, a Mango bizonyára ötletelt egy keveset, kit kérjen fel a feladatra, a nemzetközi hírességek egy részét, mint marketingbombát bevetettek már rég a divatvilág több frontjára. Mint ismert, Madonna H&M kollekciója sikeres volt a vásárlók körében, ahogyan a brit TopShop üzleteket is megrohamozták, amikor a Kate Moss nevével hirdetett ruhákat kezdték forgalmazni, Katie Holmest pedig ezalatt megtalálta Giorgio Armani. Mint azt a celebtervezőkről szóló cikkünkben kifejtettük, a hírességek tervezői munkája leginkább abból áll, hogy előre összeállított ruhatervekből kiválasztják a nekik tetsző modelleket.

Liz Hurley kollekciójából úgy látszik, a színésznőnek nincsenek határozott elképzelései az idei trendről, inkább úgy gondolkozott, legyen a gyűjteményben klasszikus barna bikini, klasszikus Bond-lányos fehér, legyen mintás is, és a teljesség kedvéért egy kis pasztell barackvirágszínű is. Liz Hurley az elmúlt időszak megjelenései alapján a Photoshopról sem alkotott teljesen határozott véleményt. Egyszer azon a véleményen van, hogy nem szereti, ha retusálják az arcát, máskor inkább úgy látja, jó, ha még a nyaralásokon készült képeire is ráküld egy képszerkesztő programot, így a magánjellegű fotóin is mindig kifogástalan látványt tud nyújtani.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek