OFFLINE

Mégsem büntetik a kilógó segget

2008. április 24., csütörtök 13:00Mégsem büntetik meg a trottyos nadrágosokat az amerikai Louisiana államban. A Mexikói-öböl partján fekvő déli szövetségi állam törvényhozása elutasította a vonatkozó törvénykezdeményezést, amely illegálisnak minősítette volna a viseletet. A lecsúszni készülő deszkanadrág nemcsak a konzervatívok szemét szúrja, betiltását egy demokrata párti szenátor, Derrick Shepherd kezdeményezte. Javaslata kitiltotta volna a közterületről azokat, akik "alsónadrágjuk, fanszőrzetük, fenekük vagy nemi szervük bármely részét szándékosan szabadon hagyó ruhát viselnek".

A szenátor 175 dollárrig (28 ezer forintig) terjedő pénzbüntetést és nyolc nap közmunkát helyezett volna kilátásba a ruhakódex megsértőinek rendszabályozására. Az ugyancsak demokrata párti Yvonne Dorsey azzal érvelt, hogy bár ő sem kedveli a kihívó nadrágviseletet, úgy véli, mindenkinek joga van kedve szerinti ruhát hordani. Shepherd azzal vágott vissza, hogy állami szinten kell fellépni a lógó gatya ellen, amely egyike az egyre terjedő modortalan öltözködési stílusoknak. A derékvonal alá csúszó baggy nadrág viselete a kamaszok körében népszerű, a 1990-es években, a rap fénykorában lett divat.A börtönkultúrát utánzó viselet az elítéltek túlméretezett nadrágjára emlékeztet, akiktől biztonsági okokból elvették nadrágszíjukat. Shepherd már 2004-ben is benyújtott egy kezdeményezést a trottyos nadrágosok fegyelmezésére, de javaslata akkor is elbukott. Ennek ellenére Louisiana tucatnyi városában helyi szinten már betiltották a szemérmetlenül lógó nadrágok viselését. (forrás: MTI, második kép: Iggy Pop a Szigeten, fotó: Nagy Attila)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.04.24 14:14:45subaru

  ne is... :D rap 4ever!!!!!

 • 2008.04.24 14:33:45olix

  ekkora faszságot.

  majd felvesznek két alsót, amely közül csak a felső fog kilátszani. alsó is meg nem is :-)  baromság amikor mindent törvénnyel akarnak szabályozni

 • 2008.04.24 14:57:27\\\"Litliszkvirell\\\"

  Majd az anyja felöltözteti..Ha ő sem,akkor veszett ügy.Hadd öltözködjön már mindenki úgy,ahogy szeretne..Ráadásul ez még nem is sért közszemérmet.Szerintem.

 • 2008.04.25 15:55:35bumbuska

  Aham.. Hat akkor ennyi erovel tiltsuk be a miniszoknyat, mert abbol is ki van a fel segged, es raadasul nem is felulrol, hanem alulrol. Ja, meg a melyen dekoltalt felsoket is, mert abban meg latszik a cici, fuj, milyen perverz.

 • 2008.04.25 16:31:28fashion victim

  Egy ket embernek azert betiltanam a miniszoknyat, leven, hogy vizualis kornyezetszennyezest okoznak benne. :)

 • 2008.04.25 22:24:10bumbuska

  Jo, hat neha en is latok olyan noket miniben, hogy csak amulok, hogy egyeseknek vagy ennyire torz az onkepuk, vagy nagyon mereszek:D De ez mar egy mas teszta. Ok is kellenek, hogy okozzanak nehany kellemes percet:))))

 • 2008.07.18 00:09:30Mr.RaverDesigner

  ha ez magyarországon lenne, azt mondanám, idióta díszmagyar... így csak egy balf@sz, aki ilyen baromságot kitalál :D igazad van Subaru, rap 4ever!!!:D

 • 2008.07.18 01:56:27hoppárézi

  hát a faxom se kíváncsi milyen alsóneműt hord az a feltűnési viszketegségben szenvedő gyerkőc.

 • 2008.07.18 14:51:25Morsx

  en egyaltalan nem vagyok oda a rappert, de szerintem mindenki oltozzon ugy, ahogy akar. akar rapper, akar rocker, akar punk, akar istennyila az illeto. csak az izles hatarain belul legyen.

  (egyebkent erdekes, a punkok nem vehetnek fel, amit akarnak, mert megszoljak oket, de a rappereknek ki lehet a segguk is?) hol van itt igazsag?

  a miniszoknyat en is megtiltanam nehany nonek.xD

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta