OFFLINE

Hello Kitty Diorban pózol a Vogue-nak

2008. április 23., szerda 13:00

Az április 26-án boltokba kerülő japán Vogue-ban a népszerű, nagyfejű macska a legfrissebb őszi és téli Dior-kollekcióban pózol. Ez az első eset, hogy a híres divatház rajzfilmfigura-modellt alkalmaz teljes kollekciójának bemutatására. Hello Kittyt John Galliano darabokba öltöztetik, a tervezővel egy közös fotózáson is részt vesz.

 

 

„A japán animációs karakterek komoly hatással voltak a divatra az elmúlt időszakban, de Kitty még közülük is kitűnik. A divatkövető emberek mind ismerik a nevét és imádják. Ezért szerettük volna bemutatni a Vogue-ban” – nyilatkozta a Reutersnek a japán Vogue kiadója, a Conde Nast Japan cég munkatársa.

Ha érdekli a japán cukiságmánia, olvassa el a Cukiság blog posztját a cuki divatról, vagyis a kawaiiról. Ha Hello Kitty misztikus történetét szeretné megismerni, ugorjon ide, ha pedig  titkokat szeretne megtudni, például, hogy milyen Hello Kitty vércsoportja és hogy hívják a fiúját, vagy hogy mit gyűjt, kattintson ide.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta