Csak egy pánt takarja a celebek barna vállát

A női alkalmi viseletekben jellemzően négy vállmegoldást váltogatnak a ruhatervezők a harmincas évek óta; a vállpánt nélkülit, a spagettipántost, a nyakbakötöset és az egypántos, aszimmetrikus fazont. Ez utóbbi vállmegoldás kerül a legritkábban a rotációba, de tavaly ősz óta mintha reneszánszát élné a nemzetközi celebvilág nyilvános eseményein.

A heti trendcikkeinkben rendszeresen kiemelt Kerry Washington az InStyle Golden Globe partiján viselte azt a fehér, empire fazonú koktélruhát, miután több divatvátesz már látta, a görög fazon ismét divatos lesz. Emmy Rossum az Operaház fantomja című musicalfilmből ismert énekesnő fehér, aszimmetrikus pántos ruháját alkalmas háttérnek látta Inside Out című első lemezének borítójához. Az operatőrök ezért a ruhájára állították a fehér egyensúlyt. A fehér ruhákat képszerkesztőnk tervei alapján Maggie Grace fekete koktélruhája ellensúlyozza. A színésznő a Monique Lhuillier márkaüzlet megnyitóján viselte ezt a ruhát, amelynek vállán mintha egy holló bucskázott volna le.

Kate Walsh szűk, fekete, aszimmetrikus pántos estélyijéhez képest Lindsay Lohan azúrkék miniruhája jóval feltűnőbb. A harisnyagyártással is próbálkozó, de inkább az ivási szokásairól ismert színésznő a Grammy-díjátadót megelőző partin ebben a szép ruhában csapta szét magát. Kate Hudson selyemruhája szélben mutatott jól, tervezője figyelemben tartotta, hogy a színésznő a Dior Ház alapításának hatvanadik évfordulója alkalmából tartott Haute Couture bemutató előtt, a versailles-i szélben pózol majd ebben az estélyiben.

Katherine Heiglnek az idei Oscar-gálán viselt vörös estélyije az egyik legtöbbet fotózott kreáció volt. A színésznő a vörös szőnyeghez öltözött, de ő lett az élénkebb útjelző. Alicia Keys komolyan vette, hogy az idén negyedik alkalommal megrendezett fekete bálra kapott meghívást, és ennek feletébb megfelelt. Kate Bosworth a kiegészítőinek színét sajátosan választotta meg, a cipő színe nem harmonizál a ruháéval, de a koktélruha színe sem passzol igazán a színésznő bőrszínéhez. De talán mégis ez a választás jobb, mint a habos szoknya-leggings összeállítás.

Alkalmanként Sarah Jessica Parker-imitátornak öltözik Melina Kanakaredes, és ez most sincsen másképp. A New York-i helyszínelők szereplője egy világmárkák által támogatott női rendezvényen tűnt fel ebben a kék selyemruhában, amelyik szintén a népszerű, mell alatt vágott fazont mutatja, és azt, hogy az alkalmiruha-trendben az egyszínű még mindig gyakrabban fordul elő, mint a mintás. A két ezüst kreáció közül Jessica Simpsoné az, amelyet inkább plázába érdemes felvenni, mint hivatalos alkalomra. A barna, vastag pántos szandál a hazai kilencvenes éveket idézi, de lehet, hogy a Michael Kors show előtt is mosolygott néhány vendég ezt látva. A lényeg az, mint mindig: ön melyik ruhát vinné?

Oszd meg másokkal is!
Mustra