OFFLINE

Csak egy pánt takarja a celebek barna vállát

2008. április 23., szerda 16:30

A női alkalmi viseletekben jellemzően négy vállmegoldást váltogatnak a ruhatervezők a harmincas évek óta; a vállpánt nélkülit, a spagettipántost, a nyakbakötöset és az egypántos, aszimmetrikus fazont. Ez utóbbi vállmegoldás kerül a legritkábban a rotációba, de tavaly ősz óta mintha reneszánszát élné a nemzetközi celebvilág nyilvános eseményein.

A heti trendcikkeinkben rendszeresen kiemelt Kerry Washington az InStyle Golden Globe partiján viselte azt a fehér, empire fazonú koktélruhát, miután több divatvátesz már látta, a görög fazon ismét divatos lesz. Emmy Rossum az Operaház fantomja című musicalfilmből ismert énekesnő fehér, aszimmetrikus pántos ruháját alkalmas háttérnek látta Inside Out című első lemezének borítójához. Az operatőrök ezért a ruhájára állították a fehér egyensúlyt. A fehér ruhákat képszerkesztőnk tervei alapján Maggie Grace fekete koktélruhája ellensúlyozza. A színésznő a Monique Lhuillier márkaüzlet megnyitóján viselte ezt a ruhát, amelynek vállán mintha egy holló bucskázott volna le.

Kate Walsh szűk, fekete, aszimmetrikus pántos estélyijéhez képest Lindsay Lohan azúrkék miniruhája jóval feltűnőbb. A harisnyagyártással is próbálkozó, de inkább az ivási szokásairól ismert színésznő a Grammy-díjátadót megelőző partin ebben a szép ruhában csapta szét magát. Kate Hudson selyemruhája szélben mutatott jól, tervezője figyelemben tartotta, hogy a színésznő a Dior Ház alapításának hatvanadik évfordulója alkalmából tartott Haute Couture bemutató előtt, a versailles-i szélben pózol majd ebben az estélyiben.

Katherine Heiglnek az idei Oscar-gálán viselt vörös estélyije az egyik legtöbbet fotózott kreáció volt. A színésznő a vörös szőnyeghez öltözött, de ő lett az élénkebb útjelző. Alicia Keys komolyan vette, hogy az idén negyedik alkalommal megrendezett fekete bálra kapott meghívást, és ennek feletébb megfelelt. Kate Bosworth a kiegészítőinek színét sajátosan választotta meg, a cipő színe nem harmonizál a ruháéval, de a koktélruha színe sem passzol igazán a színésznő bőrszínéhez. De talán mégis ez a választás jobb, mint a habos szoknya-leggings összeállítás.

Alkalmanként Sarah Jessica Parker-imitátornak öltözik Melina Kanakaredes, és ez most sincsen másképp. A New York-i helyszínelők szereplője egy világmárkák által támogatott női rendezvényen tűnt fel ebben a kék selyemruhában, amelyik szintén a népszerű, mell alatt vágott fazont mutatja, és azt, hogy az alkalmiruha-trendben az egyszínű még mindig gyakrabban fordul elő, mint a mintás. A két ezüst kreáció közül Jessica Simpsoné az, amelyet inkább plázába érdemes felvenni, mint hivatalos alkalomra. A barna, vastag pántos szandál a hazai kilencvenes éveket idézi, de lehet, hogy a Michael Kors show előtt is mosolygott néhány vendég ezt látva. A lényeg az, mint mindig: ön melyik ruhát vinné?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.04.23 18:11:06theba

  a másik ezüst ruha viselőjét azért megemlíteném:Jennifer Morrison,a dr.house-ból,ha jól látom!

  amúgy a ruhák amik nagyon tetszenek+jól is állnak a viselőjüknek:Kate Walsh-é,Melina Kanakaredes-é és Jennifer Morrison-é.

  a legborzasztóbb Jessica Simpson-é,katasztrófa ez a nő,inkább bujdosson el valahova....

 • 2008.04.23 20:11:58baba83

  egyetértek thebaval + szerintem Alicia Keys ruhája is nagyon csinos és neki jól is áll!

 • 2008.04.23 20:32:33Picinger

  Én a piros ruhát elfogadnám :)  Lindsay L még nem fogta fel, hogy ilyen gusztustalan lábakat ne mutogasson, Jessica S meg tényleg úgy katasztrófa ahogy van...  A Jessica S melletti csaj(passz, hogy ki ő)ruhája is tetszik.

 • 2008.04.24 14:18:46rothadó test csimota  Viszont  Dzsesszikának van a legnagyobb tömése  :)

 • 2008.04.24 14:59:58Edward Nygma

  Átfogalmaznám a kérdést: melyik ruhát látnám szívesen a szőnyegen? A válasz könnyű, Melina Kanakaredes-ét.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta