OFFLINE

Egyenékszer a gazdinak és házi kedvencének

2008. április 22., kedd 16:30

Az utóbbi pár hónapban többször is szembesültünk azzal, hogy a gazdik szívesen költenek egész vagyonokat kedvenc ölebükre vagy cicájukra. Egy brit cég vezetősége úgy gondolta, szeretne egy szeletet a tortából, és piacra dobott egy olyan ékszerkollekciót, melynek darabjai kisállat és ember méretben is kaphatók. Vagyis a gazdik és kedvenceik végre a kiegészítőikben is össze tudnak öltözni.

A legolcsóbb ékszer 350 font (közel 112 ezer forint), a legdrágább pedig 15 000 font (majdnem 5 millió forint) – olvasható a FemaleFirst oldalán. A Jari ékszerkészítői persze nem akármilyen anyagokból dolgoznak, az arany, fehérarany és platina ékszereket többek közt gyémántokkal, zafír, ónix és peridot kövekkel díszítik. Ha a gazdi hajlandó eleget áldozni az ügyre, akkor a cég egyik szakembere jó tanácsokkal is ellátja, és a honlap szerint egy nemzetközileg ismert fotós, a díjnyertes Clare-Louise még egy portrét is készít róla és felékszerezett házi kedvencéről. Az oldalon külön felhívják a kissé szkeptikus fogyasztók figyelmét, hogy a bevételük bizonyos részét állatvédő szervezeteknek ajánlják fel. Önt meggyőzték?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.04.22 18:16:12VilágosKékHarisnya

  Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen.

  Bár az utóbbiban nem vagyok biztos.  Nemtom kitől idéztem, és valszeg pontatlanul is, de igaza van.

 • 2008.04.22 20:32:32Moira

  VKH: A. Einstein mondta, és milyen igaza volt!

 • 2008.04.22 21:26:18pandilla

  biztos örülnek szegény kutyák és macskák, hogy méregdrága ékszer húzza a kis nyakukat. Vagy külön edzésterv jár a nyakizmok megerősítésére is?

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta