OFFLINE

Angyalian ördögi pólók jónak látszó rosszkislányoknak

2008. április 22., kedd 13:00

Mit tett volna Claudia Schiffer, ha Courtney Love lelke költözött volna belé? Ha Jennifer Garner testét megszállja a mániás depressziótól szenvedő Britney Spears? Nos, akkor kedves olvasóinknak nem ajánlgatnánk itt a Locher's kollekcióját, mivel nem maradt volna a kis cég termékeiből semmi a raktárban.

A Párizsban letelepedett svájci Nicole Locher ugyanis láthatóan azoknak a rossz kislányoknak készítette a kollekcióját, akiknek elegük lett abból, hogy a szende, bájos kinézetük miatt rendszeresen félreértik őket. A világos pasztellszínekben pompázó női felsőket könnyed kézzel, mégis elegánsra tervezték, tavaszi sétától színházlátogatásig bármilyen alkalomra fel lehet őket venni. Ráadásul a hímzett virág-, madárka- és szívecskeminták minden bizonnyal elnyerik a rövidlátó nagymama tetszését is. Illetve csak az övét.

A Locher's kollekciója ugyanis a látvány és az üzenet brutális ellentmondására épül. A nagyi világát idéző virágminta alá hímzett „No time to fuck" (Nincs időm dugni), vagy a játékos kisgyerekek mellé biggyesztett „I hate children" (Gyűlölöm a gyerekeket) felirat végre kihozhatja minden angyalarcú lányból az ördögöt, anélkül, hogy fel kéne adnia jól megszokott Audrey Hepburn-i eleganciáját.

Bár a legtöbb szaklap csak a kollekcióhoz tartozó felsőket méltatja, külön figyelmet érdemelnek a kiegészítők is. A fekete csíkkal kitakart szemű hároméves lánykák képével díszített nyakláncmedál, valamint a kis aranyboríték, mely egy Playgirl magazint tartalmaz, mind óriási meglepetést okozhatnak a kíváncsiskodóknak, egyben önmagukban is választ adhatnak ismerőseink és ismeretlen hódolóink hülye kérdéseire. Szerkesztőségünk kedvence azonban a Kate Necklace, mely egy ezüstláncon függő kiskanalat valamint egy fehér porral teli üvegcsét tartalmaz, nyilvánvaló utalásként Kate Moss fehér porok iránti már-már beteges vonzalmára.

A női felsők 89 dollárba (14 500 forintba) kerülnek, mely a magyarországi bevásárlóközpontok áraihoz képest kicsit soknak tűnhet, a fizikális próbán is túlesett szaksajtó azonban egyöntetűen áradozik a minőségről, úgyhogy a termék a velünk egy helyiségben tartózkodó Totalcar szerkesztőinek kedvenc kifejezésével élve „instant get".

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta