OFFLINE

Mi égőbb a kifutóba belezuhant tervezőnél?

2008. április 16., szerda 08:00Első nekifutásra nehéz azt elképzelni, hogy valami cikibb lehet annál, mint amikor egy pompázatos, színvonalas divatbemutató közepén elhasal a modell, akin aztán a kollégája átlép, mert nem tudja feldolgozni a történteket, meg amúgy is bele van idegződve, hogy mindenáron végig kell mennie a kifutón. Nos, egy New York-i bemutatón megtörtént a megaciki: a K. Morgan nevű tervezőnő a saját kollekciójának bemutatóján szakadt be a kifutó belsejébe, majd egy segítségére szaladó férfi utánazakózott.

A Charleston magazin által szervezett divathét eseménye körbejárta a divatblogokat, amelyek nagy része sajnálkozott a tervezőnő hatalmas borulásán. A baki állítólag azért történhetett, mert K. Morgan nem vett részt a végső próbán, ezért nem tudhatta, hogy a kifutó közepe valójában áttetsző, fényáteresztő anyaggal bevont lyuk. Amikor a bemutató után kiment volna meghajolni, beletántorgott a vájatba, és mindenestül eltűnt benne. Pár fotós a segítségére is sietett, de az egyikük a tervezőnő után esett. Állítólag senki sem sérült meg, viszont Morgannak a kifutó teljes hosszán végig kellett másznia, hogy végül vissza tudjon kecmeregni a színfalak mögé. Mondjon ennél cikibbet.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta