OFFLINE

Armani bolt nyílik Budapesten

2008. április 16., szerda 16:30

A Giorgio Armani csoport hamarosan megnyitja Budapesten első Emporio Armani üzletét, valamint az első Emporio Armani Caffe-t. A fiatal felnőtteket célzó üzlet, valamint az Emporio Armani Caffe a VI. ker. Andrássy út 9. szám alatt nyílik, várhatóan 2008-as év utolsó negyedében.

Az Armani Group a világ egyik legnagyobb divat és luxuscikk gyártó-forgalmazó csoportja, 5000 alkalmazottal és 13 gyártó egységgel. A híres divattervező cégbirodalmának lakberendezési üzletága, az Armani/Casa már képviseltette magát Magyarországon, a Fonte Bútorház adott otthont az exkluzív daraboknak. Az Armani Group a közelmúltban bejelentette, divatmárkái mellett egyedülálló luxus hoteleket és üdülőhelyeket is nyit a világ legjelentősebb városaiban és térségeiben. Arról nem szól a hír, hogy Magyarországon is tervezne ilyet, úgyhogy egyelőre elégedjünk meg a luxuscikkekkel és egy luxuskávéval az Andrássy úton. (forrás: MTI)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.04.16 17:29:01dézi

  Ez az egyetlen olyan márka,amit 50 méterről is felismerek,ha egy férfi vagy egy nő a zakójukat hordja. Nem tudom,hogy a szabásmintájuk ilyen speciális-e,de eszméletlen jól áll minden zakójuk,mindenkin.A férjem farmerhez is hordja,úgy is jól néz ki.De Mo-ra miért nem az AX Armani Exchange megy? Igaz,hogy minden férfi farmer "melegeknek" készült,de legalább meg tudják fizetni a tömegek.

 • 2008.04.16 21:05:26gioia

  Nem a kedvenc márkám, de szeretem az Armanit.Egy fehér farmerom van töle, kifogástalan állapotban, az idei nyár lesz az ötödik szezonja.Dézi véleményét osztom!A párom öltönye fantasztikus, mintha csak rá szabták volna.

 • 2008.04.17 09:15:21szőrcsimbók

  Nem tudom ki hogy van vele én nagyon várom! Egyszerűen imádom!

 • 2008.04.17 13:59:33\\\"Litliszkvirell\\\"

  Mindenkinek ajánlom a fent említett divatháztól a fürdőrucijukat..Zabálnivaló:-)

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta