Átfestené a haját, hogy felszedjen egy milliárdos pasit?

Rossz hírem van, amennyiben ön szőke és mindene a pénz. Egy felmérés tanulságai szerint meglehetősen csekély esélye van arra, hogy milliárdos vőlegényt fogjon. A milliárdos vőlegények ugyanis sajnos a barnákra buknak.



A brit Lycos cég randiszakértőinek adatfeldolgozása szerint a világ 100 leggazdagabb embere egyértelműen a sötét színeket kedveli, megdőlni látszik tehát a "szőke = szexisten, jajdenagyon kell nekem"-tézis. A vizsgálat szerint a milliárdosok 62 százaléka választ barnát és csupán 22 százalék esküszik az aranyhajra. A fekete amazonok csípték el a harmadik helyet 16 százalékkal, az utolsó helyen kullognak a vörösek, írja a Times Online.

Nem találtunk pontos adatot, sem becslést arra vonatkozóan, hogy a világ népességének hajszínmegoszlása milyen, csak annyit, hogy a leggyakoribb természetes hajszín a fekete (főként az Európán kívüli etnikai csoportok hajpigmentációja miatt), azt követi a barna, majd a szőke és végül a vörös. Festett hajak megoszlásáról nincs adat, tippünk szerint a Lycos arányszámaiból az átlagos hajszíngyakoriság megoszlása köszönhet vissza.



Példaként sikeres férfiak barna csajait említik: Abramovich-né született Daria Zhukova exmodellt, Michael Douglast és Catherine Zeta-Jones-t, George Clooney csaját, Sarah Larsont, Sarkozyné Carla Brunit, valamint Pitt nejét, Angelina Jolie-t.

Na és most jön az igazán milliárdos kérdés.

Befestené a haját, hogy felszedjen egy igazán gazdag pasit? (képek: Northfoto)
Oszd meg másokkal is!
Mustra