OFFLINE

Luxuskávézás: formatervezői díj dizájnhallgatóknak

2008. április 11., péntek 16:00

Gondolt már arra, hogy repülés közben élvezi a kávét? Mi nem, de Milléte Balázs és Telekes Tamás igen. Ők fiatal magyar tervezők, akik holtversenyben elnyerték a Nespresso nemzetközi dizájnversenyének hazai díját. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói az Erno és az Enjoy it while flying nevű projektekért egyenként 125 ezer forint értékű díjat nyertek. A formatervezők munkáit április 21-30 között meg lehet nézni a Nespresso Andrássy úti üzletében.


A nyertes tervek egyike

A CoffeeLuxury egy nemzetközi dizájnverseny, amelyet formatervezés szakos diákoknak hirdettek meg és a feladat annak bemutatása volt, hogy hogyan ötvöznék a kávézás és a luxus fogalmát, túllépve a műszaki és ipari korlátokon. A diákok kétdimenziós látványterveken, technikai és gyártási kötöttségek nélkül mutathatták be a luxusról alkotott elképzeléseiket kávékapszulákról, kávégépekről, elkészítési módokról és a kóstolást segítő kiegészítőkről.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta