OFFLINE

A foxer a női boxer: hordaná?

2008. április 11., péntek 08:00A legújabb amerikai őrület a foxer, ami egy egyszerű bugyi, megspékelve a férfi alsókon jól ismert, vastag gumipánttal. „Kényelmes, mint egy boxer, de emellett csinos is és szexinek érezhetik magukat benne a nők” – áll a forgalmazó cég weboldalán. A legutóbbi Valentin-nap nagy slágere volt Hollywoodban, a Styledash információi szerint Charlize Theron és Hayden Panettiere is rákapott. Nem pontosan értjük, miért jó dolog a foxer, vagy hogy miért kellene a pasik egyik legfurább divatját lenyúlni, de hátha önök okosabbak nálunk. (Adalék információ: a Foxer szlogenje az, hogy "úgy viseld, mintha elloptad volna").Szavazzon! Viselné a foxert? Megőrül a lehetőségtől, hogy csipőfarmerjából vastag gumipánt lógjon a hasa felé?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta