OFFLINE

Mel B cicaruházatot dobott a piacra

2008. április 10., csütörtök 08:15

Mondja, hogy nem várt semmi másra, mint hogy a Spice Girls (tudja, az a zenekar, amelyiknek volt néhány slágerszáma, de pár hónap erejéig újra haknizgatnak) Mel B-je is előrukkoljon a „saját” márkájával! Nincs is más, ami izgalmasabb volna ennél, esetleg még a divatikon Victoria Beckham tervezői álmai. Ha hiszi, ha nem, Melanie Brown viszont egy egész cicaruházatot dobott piacra. Ajánlhatók ezek a ruhák, ha esetleg az év minden egyes napján egyszerű kurtizánnak akar öltözni vagy él-hal az állatmintáért.

A kétgyermekes családanya, Mel B úgy döntött, hogy nem hagyja Victoria Beckham számára az összes médiamegjelenés elkönyvelését, és tegnap piacra dobta a saját kollekcióját. A Catty Couture (kb. Cicaruházat) fantázianevű kollekció nagy része Scary Spice fellépőruháira emlékeztet, azaz egy csomó passzentos lycra-kezeslábast és egyéb szűk holmikat tartalmaz, többségük állatmintás - amit Magyarországon inkább fehérneműben ajánlanak a plázák. A bemutatót a Los Angeles-i California Market Centre-ben tartották, írja a Daily Mail, és a divatkarrier építgetését az énekesnő férje, Stephen Belafonte támogatta. Úgy tűnik, hogy tán nem is eredménytelenül, mert pont a napokban jelentették be, hogy Mel B lett az Ultimo fehérneműk arca, és egy tehetségkutató műsort is fog vezetni a volt Nsync-es Joey Fatone-nal, amelyben az irodák aranyhangú énekeseit keresik majd. Ha ítélkezni akar a híresség új kollekciójáról, nézze meg ezt a fotót.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta