OFFLINE

Egyelőre nem hagyomány a Tésztaszerda, csak marketing

2008. április 9., szerda 18:18

Újabb klónját rendezik meg a Torkos Csütörtöknek. Amint azt akkor hírül is adtuk, Béres Alexandra is bemozdult még februárban, és Mozgós Pénteket szervezett a féláronzabálós nap másnapjára. Úgy látszik, a tésztagyárosoknak két hónappal hosszabb a reakcióideje, mint a fitnesszlédiknek, mert a Gyermelyi csak a jövő hétre, április 16-ra bírta összeszervezni a világ első Tésztaszerdáját (szerintünk egybeírandó, de a rendezvény website-ja gyakrabban írja külön). A koncepción nem sokat finomítottak a februári menethez képest: aznap 300 étterem fogja féláron kínált tésztaételekkel várni a vendégeket. Az MTI-től kapott sajtóközlemény ekként lelkesedik: "A séfek kifejezetten erre a napra állítanak össze izgalmas menüket, és kreálnak egyedi fantázianevű, nemzetközi stílusú ételeket, de a hagyományos magyaros fogásokat is "megbolondítják" egy kicsit."

Ezek után már bizonyos, hogy mi nem fogjuk anélkül elszalasztani a jövő szerdát, hogy ne kóstolnánk meg valamit, aminek egyedi a fantázianeve és nemzetközi a stílusa, de ha önt ezek a szóvirágok nem győzik meg, talán biztosabb támpontként szolgálhatnak a weboldalon közölt, valóban remeknek tűnő receptek, amiket olvasgatva már egyenesen szégyelljük az általunk ajánlott parmezános-diós pastát. Ha önnek is van egy jó tésztás receptötlete, kérjük, egy hozzászólásban mindenképpen vázolja nekünk a lényeget!

Közben pedig izgatottan várjuk, mikorra szervezi meg a Coca-Cola az első Buborékos Hétfőt, lesz-e valaha is Melírkedd, amikor országszerte 300 fodrászüzlet féláron szőkít, vagy terv marad-e Szuvas Szombat, amelynek keretében 50%-kal olcsóbban tömnének a fogorvosok. Esetleg: Lerágott Csont Csütörtök a Magyar Hentesszövetség támogatásával.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.04.09 18:34:32Zegi

  viva italia

 • 2008.04.09 20:26:38xombat.com

  Tojasos teszta:

  - a tesztat megfozzuk, leszurjuk

  - olajban ujra fel kell forrositani

  - tojast felverjuk, forro tesztara raontjuk

  - tuzhelyen addig kevergetjuk, mig a tojas meg nem dermed

  Izles szerint lehet "vaditani" sajttal, sonkaval, tejfellel, spenottal, friss bazsalikommal.

 • 2008.04.10 00:14:01gioia

  Nálam minden második nap pasta-nap van.Általában gyorsan elkészíthetö, változatos és egészséges.Kedvencem a Tagliatelle ai funghi porcini.És nagyon fontos, minden nap salátát enni!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta