OFFLINE

Kate Moss ismét első a divatban, legalábbis a Glamour szerint

2008. április 8., kedd 10:10

Kate Moss, akiről leginkább a féktelen partizás jut az ember eszébe, visszanyerte a legjobban öltözött divatikon-címet. Igaz, hogy minden valamire való divatmagazin kiosztja a saját aranyérmeit, legutóbb például az Elle nevezte meg a saját üdvöskéit (Kylie Minogue és Keira Knightley lettek a kedvencek), de legalább addig is elvitatkozhatunk azon, hogy vajon ki a stílusosabb. Galériánk is van róluk, a fenti képre kattintva a nyertesek és vesztesek legjobb és legrosszabb pillanatait lesheti meg.

Kylie Minogue a Glamour listáján tavaly lefőzte ugyan Kate Mosst, idén viszont csak tizenkilencedik lett. “Kate visszafoglalja a trónt”, idézi a FemaleFirst Jo Elvint, a Glamour szerkesztőjét, “inspiráló a vadóc stílusa”. A tavaly előkelő helyet elfoglaló Agyness Deyn, Lily Allen és Nicole Kidman nem jutottak be a legjobb ötvenbe idén, viszont Sienna Miller, Scarlett Johansson, Rachel Bilson, Jennifer Aniston ott loholnak Kate Moss nyakában, ahogy Rihanna, Katie Holmes és Beth Ditto is. A legrosszabbul öltözött Britney Spears lett a magazin szerint, őt a viharos természetű Naomi Campbell követi, és az egyéni öltözködésnek hódoló Amy Winehouse is citromdíjat kapott. Azt viszont nem teljesen értem, hogy a csodás hangú Joss Stone-t, akinek remekül áll a Hervé Leger-pólyaruházat, miért minősítették ízléstelennek. Ön kinek adná a “legjobban öltözött” címet? Bárkire ér szavazni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.04.08 11:01:33esclave de boulot

  Szerintem is Kate a nyero. Neki van sajat stilusa, csak ugy mint Beth Dittonak vagy eppen Gwen Stefaninak (mas kerdes, hogy nekem Gwen stilusa nem jon be).

 • 2008.04.08 11:24:13Coccinella Septempunctata

  hát nem tudom, én nem adnék divatikon díjat egy olyan nőnek, akinek a fél csöcse mellbimbóstul kinn van a vállnélküli ruhából, annyira nem képes viselni... (keira knightley...)

 • 2008.04.08 11:33:00theba

  Beth Ditto.RULEZ!!!!:-D hatalmas arc ez a nő és piszok jó hangja van!!!!és menő ruhástul,mindenestül:-)

 • 2008.04.08 12:53:46esclave de boulot

  Theba,

  Igen, es meg a zeneje is jo. :)

 • 2008.04.08 19:04:26black laced butterfly

  Azt nem mondom, hogy a legjobban öltözött, de szerintem a legszebb Rihanna. Még kócosan sült krumpli evés közben is szép.  Amúgy Beth Ditto-ról nem tudok sokat, csak azt, hogy nagyon jó hangja van, s szeretem a számait is. 1000x ő, mint Amy Winehouse.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta