OFFLINE

Mit jelent a magyar divat?

2008. április 7., hétfő 16:08

Lehetőséget kínálunk önnek: elgondolkozhat saját vásárlási szokásairól, miközben szolgálja a köz érdekét. Megmozgathatja az agyterekvényeit olyan kérdésekben, mint például, hogy melyik csoportba sorolja magát az aktuális divatról való tájékozottságot illetően, felsorolhat magyar és külföldi divattervezőket, bevallhatja, milyen gyakran és hol vásárol, véleményt mondhat a környezettudatos divatról, és mindezzel egy marketingszakirányos egyetemista közvélemény-kutatását segíti, ha a linkre kattint. Sőt, azt is kifejtheti, hogy mit jelent az ön számára a magyar divat. Tényleg, mit?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.04.07 19:05:12Bedekó

  Magyar divat? Már ez a két szó így egymás mellett értelmezhetetlen.  Magyar divat? Hmm.

  - nyugatmajmoló sznobok.

  - kínai üzletek.

  - Tóth Gabi/Rubint Réka/hányinger.

 • 2008.04.07 21:12:51Fifone

  -

 • 2008.04.07 23:20:01dézi

  www.tothbori.com  www.kattizoob.hu  Ennyi az emlitésre méltó. Sajnos. A többi csak vannabi :(

 • 2008.04.08 07:41:19VilágosKékHarisnya

  magyar divat: mindenki ugyanúgy néz ki és mindenki mindent felvesz, ami abban a két hétben divat, még akkor is, ha úgy néz ki benne, mint majom a köszörűkövön. • 2008.04.08 11:08:43esclave de boulot

  Egyetertek Bedekoval.

  Mondjuk ha jol belegondolok, nincs is olyan sztarunk aki jol oltozne vagy egyeniseg lenne. Talan Zseda....A tobbiek meg mindig a Pamela Anderson vonalat kovetik (Zimany Linda, Lilu, Horvath Eva, Dukai Regina, Rubint Reka stb. Bar ezek nem is sztarok, megis a csapbol is ok folynak...) es ugy gondoljak, hogy a mumell, szetszolizott bor, feherszokere festett haj es kurvas ruhak meg mindig menok. A masik oldal pedig az emo vonalat koveti. Gyakorlatilag ennyi a magyar divat.

 • 2008.04.08 11:37:53theba

  hát az ún.celeb világ divatja tényleg siralmas,de nem hinném,hgy ők teszik ki a magyar divatot.én sosem figyeltem ezeknek a mű embereknek a divatját...szerintem több az utca divatjánál is,ami azért szerintem fejlődőben van...nekem a magyar divatról eszembe jut sok minden,ami szép és stílusos: Karády,a népviselet és sok más jó dolog,ami hozzánk kötődik....no meg egy kis optimizmus:-)

 • 2008.04.08 18:50:20Té, mint Tamás

  Épp mostanában olvastam egy kis gyűjteményes bejegyzés egy blogon a témáról:  criticalmiss.blog.hu/2008/04/07/divat_es

 • 2008.04.08 20:14:00hagymácska

  ééés

  www.nanushka.hu/

 • 2008.04.08 20:28:54gioia

  Divat Magyarországon?Számomra nevetséges.H&M, Mango, Zara egyenruha, köldökig érö dekoltázs, nagggyon hegyesorrú csizma, szolárium, hosszú mükörmök:nekem így néz ki a magyar nök túlnyomó része.Irigykedve nézik, ha valaki jobban néz ki náluk esetleg még be is szólnak.Pedig csak egyet kéne megtanulniuk: kevesebbet, de minöségit vásárolni!Ja és remélem, hogy még megérem, minöségi magyar ruhákat venni, amik nem vállnak hordhatatlanná pár mosás után.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta