OFFLINE

A Nike az utcára tör

2008. április 4., péntek 16:00

Ezzel a mottóval nyitotta meg új üzletét, a Nike Sporstware Store-t a vállalat a budapesti Andrássy út 12. szám alatt, azok számára, akik a hagyományos, edzőtermi sportruházat helyett inkább az utcai divatot részesítik előnyben. A boltot látványos, és celebekben gazdag rendezvény keretében adták át a vásárlóközönségnek. A szerencsések az utcára kihelyezett lelátóról figyelhették az eseményeket. A showelemekkel teletűzdelt produkció során kiderült, hogy a Nike egyszerre képes felöltöztetni a plázacicákat, a lányt a szomszédból, a nyolcvanas évekért rajongó alter csajokat, deszkás, breakes, illetve hiphop kultúra iránt érdeklődő fiúkat, valamint a yuppie és a hippi szemléletű fiatalokat.

Képek

A show után természetesen az üzletben is körülnézhettünk, ahol a kint bemutatott daraboknak egyelőre csak egy töredékét tudtuk felfedezni. Ezután az tűnt fel, hogy a férfi osztályon a tél még mindig érezteti a hatását. A bejárattól nem messze például egy szürke kötött kardigán akadt a kezünkbe, ami közel 18 ezer forintba kerül. Kicsivel vastagabb pénztácával kellett volna megjelennünk, ha a szintén szürke fordított bőrből készült dzsekit akartuk volna hazavinni, ami körülbelül 60 ezer forinttal volt drágább a kardigánnál. A szatén hatású melegítőnek pedig lányos zavarunkban nem is kerestük meg az árcéduláját. A boltban egyébként megtalálhatóak a klasszikus Sport Culture termékek, mint például a Dunk kollekció számos darabja, az Air Force 1 cipők, valamint a Windrunner dzseki.

Még több kép!

A női holmik valamivel kisebb helyet foglalnak el az üzlet hátsó részében, így a hölgyek „intimebb környezetben választhatják ki kedvenc darabjaikat” - tudtuk meg a sajtóanyagból. A cipők természetesen itt is uralják a kínálatot, főleg az ezüst, arany és bronz színű balettcipők tekintetében széles választék. A pánt nélküli darabok 14.900 forintot kóstálnak, a kicsit komplikáltabb lábbelik pedig 19.900 forintnál kezdődnek. Feltűnt, hogy a Nike szerint még kár temetni a párducmintát, az üzletben ugyanis találtunk egy párducos felsőt, sőt, az egyik táska füle is eképpen volt kidekorálva. Ennél jobban már csak a kígyóbőrt imitáló felső láttán kerekedett el a szemünk. Kiegészítőkben sincs hiány, a felsők, a nadrágok és a cipők mellett, táskák, sapkák, zoknik  és kesztyűk is kaphatóak, és az utolsó pillanatban felfedeztünk egy pár fekete plüss melegítőt is, amelynek színes, főként pink változatait a külföldi celebek még mindig előszeretettel viselik, ha éppen leugranak a közértbe.

Ha már a hírességeknél tartunk. Tóth Gabival közösen megállapítottuk, hogy a női osztályon nagyon kevés színes dolgot lehet kapni, pedig a nagy nyolcvanas retróhullámnak köszönhetően mindennek neonszínekben kellene pompáznia. Szerencsére az egyik polcon rálelt egy színes karakterekkel tarkított trikóra, amivel korábban mi is szemeztünk. Horváth Éva személyében megszólaltattuk a csajos oldalt is. A modell bevallotta, az utcai divat nem igazán az ő világa, és hozzátette a sportruházat terén neki inkább a kényelem, és nem a divat a fontos. Számára egyébként a legnagyobb problémát a megfelelő sportcipő megtalálása jelenti. Az utóbbi pár hónapban például öt párat is vett, de egyik sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Biztos, ami biztos, a megnyitó után vett egy új párat.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta