OFFLINE

Mondja meg: Aguilera vagy Hayek gyűrűje jobb?

2008. április 3., csütörtök 08:00

Aguilera és Hayek is kedveli a méretes gyűrűt

Bár nem célunk Christina Aguilera és Salma Hayek öltözködési stílusát összehasonlítgatni, most mégis közzéteszünk két fotót a hírességekről, pontosabban a gyűrűikről. Érdekesség, hogy Aguilerának állítólag annyira keskeny ujjai vannak, hogy amikor vőlegénye, Jordan Bratman jegygyűrűt akart csináltatni az énekesnőnek, az ékszerkészítő visszautasította az ajánlatot, mondván, az képtelenség. Salma Hayekről nem olvastunk ilyesmit, viszont tényleg szépnek találjuk ezt a smaragdszínű (talán valódi smaragd) kővel ellátott gyűrűt, amelyet egy West Hollywood-i Balenciaga-üzlet partiján viselt. Önnek kellene valamelyik?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.04.03 10:24:27pandilla

  Christina gyűrűjét nem is látom.

 • 2008.04.03 10:38:45csipike

  Na ez az.

  Ha mondjuk ki lehetne nagyítani a képet... de így? Jó-jó, van ott vmi maszat, de ennyiből azt se monsanám meg kb hogy az egyáltalán gyűrű.

 • 2008.04.03 11:18:06KL/LG/TVR

  A Velvet kezdőlapon nagyban látható, nem? Szerintem Christináé ordenáré nagy, az rendben van, hogy legyen egyedi, és meghökkentő, de így már a gyűrűi mivoltját is elveszítette. Pláne, hogy a csajnak amúgy is picike kezét optikailag mégjobban lekicsinyíti... Mér jó ez??? A zöld köves gyűrű szép, de nagyon tudni kell, mihez lehet viselni. Én pl. egyetlen meglévő ruhámhoz sem tudnám felvenni... De ha jobban megnézem, neki sem illik a fülbevalójához. Egy ekkora sztártól elvárható lenne, hogy az épp rajta lévő ékszerei összhangban legyenek, nem?

 • 2008.04.03 11:19:32KL/LG/TVR

  Na megnéztem, a főoldalon valóban ott van,és jobban látható. Kifejezetten gnómmá teszi azt a csepp pracliját, a csutka körmeivel együtt...

 • 2008.04.03 12:29:11ErrorFlynn

  nekem gyerekkezem van, és nagy gyűrűket hordok...

  de Salma Hayeké sokkal szebb. a másiknak nem a méretével van bajom, hanem a formájával.

 • 2008.04.03 14:13:45szőrcsimbók

  Nekem csak az áruk kéne!

 • 2008.04.03 19:24:39nafretiti

  hayeké a színe miatt tetszik nagyon! christináé nem látható jól

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta