OFFLINE

Legbizarabb táska és a legrondább cipő egyben

2008. április 2., szerda 15:15Fröccsöntött Louis Vuitton táskába épített magassarkú, vagyis magassarkú alakzatú táska. Mi van?

Az eBay-en botlottunk ebbe a zavarbaejtő, ám cipőfüggők számára talán csodálatra méltó darabra, amelyet nickar57 nevű ausztrál felhasználó 9.50 dollárért árusított, de pár nap alatt el is kelt a borzadály. A leírásból kiderül, hogy a kamu dizájnerdarab Kínából származik, vadiúj, az anyaga PVC (vigyázat, toxikus!), és az árusító szerint kiváló választás anyák napjára.


 

Tanulmányozza alaposan a fotókat (elnézést az eBay-minőségért), majd nyilvánítson véleményt róla! Mi képtelenek vagyunk napirendre térni felette.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta