OFFLINE

Bársonyos Vuitton-táskában tartsuk a zsebkendőt!

2008. április 1., kedd 10:26


Marc Jacobs, a Louis Vuitton divatház művészeti igazgatója és Richard Prince fotós és képzőművész ismét közösen dolgoztak azon, hogy a divatház kollekciója új darabokkal bővüljön. Nem túlzás az a kifejezés az amerikai Richard Prince-re vonatkozólag, hogy mestere az újrahasznosításnak, a hetvenes évek végén ugyanis más fotósok képeit fotózta újra, és művészetét abban teljesítette ki, hogy a képeket óriási méretűre nagyította. A legendák szerint elég jó életszínvonalat tudott magának biztosítani mindezekből.


A tervező és a művész közös munkájából született Monogram Motard névvel ellátott táskák az őszi-téli kollekcióban arattak sikert, és helyet kaptak a tavaszi-nyári kollekcióban is. Habár az idei táskatrendben a nagy méretű kézitáskák jellemzőek, a Louis Vuitton divatházat nem ez a vonal ragadta meg. A legújabb alkalmi táskák apró kézitáskaként vagy vállra akasztva viselhetők, amelyek háromféle anyag - nagy részben bársonytapintású szarvasbőr - felhasználásával készültek, és az áprilistól kapható retikülök a méretüknél fogva csak a legszükségesebb holmik tárolására alkalmasak.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta