Újra divat Mc Hammer bő gatyája



A 100 százalék műanyag fölsők és a kőmosott répafarmer után újabb divatszemét tér vissza a meleg idővel együtt: a nyolcvanas években csillaga csúcsán járó Mc Hammer rapperről elnevezett bő gatya. Az alacsony ülepű nadrág a populáris divatban a rapper nevéhez kapcsolódóan lett híres, pedig a hastáncosok és ázsiai kultúrák képviselői körében sokkal régebb óta népszerű. A viselet nyáron tényleg kellemes, ugyanis akármilyen vékony anyagból készülhet, alig ér a bőrhöz és szellőzik is.

A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy optikailag még azon is hatalmas tomport képez, akire amúgy nem nőtt ilyesmi. A nadrág segítségével a segg ugyanis deréktól közel bokáig tart. Az is igaz viszont, hogy egyben ápol és el is takar, mert még a figyelmes szemlélőnek is nehéz kiválogatni, hogy melyik a bele helyezett segg és melyik a nadrág.

 

A Topshop-nál 13 ezer forintnak megfelelő összegért kapható a képen látható szürke változat, a LaRedoute-nél feleannyiba a képen látható fekete. Magyarországon a Diesel boltokban láttunk ilyet, ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez.

Nosztalgiaként pedig itt van a nadrág eredeti felhasználása és a Can't touch this! című sláger.

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek