Öltözzön Csipkerózsikának az esküvőjén!

Első látásra a most divatos, letisztult fazonú esküvői ruhák és a Disney-hősnők stílusában megalkotott menyasszonyi ruhák közt nincs nagy különbség, és igazság szerint második látásra sincs. A Los Angeles-i Kristie Kelly esküvői ruhái inkább azért lehetnek különlegesek, mert házasulandó lányokban azt az emléket idézik fel, amikor nyolc évesen a Kis Hableány utolsó kockáit látva zokogva fogadták meg, hogy majd ők is szép és önfeláldozó asszonyok lesznek.

Nézegessen Disney-menyasszonyokat!

A tervezőnő egykor valószínűleg rotációban nézte a Disney-rajzfilmeket, láthatóan kiismeri magát az egymásra nagyon is hasonlító hősnők közt. Az őszi kollekciójában Hamupipőkét jóval egyszerűbb menyasszonyi ruhában látná szívesen, mint ahogyan egykor a báljelenetben szerepelt. Az Aladdinból ismert Jázmin ruháit azonban hűen az eredetihez úgy alkotta meg, hogy azok a hozzá hasonló sötétebb bőrű nőknek álljanak jól. Kellynek a koszorúslányok ruhájára is vannak tervei, amelyeket nem a mostoha álruhái ihlettek. Az esküvői kiegészítők közt találunk ékszereket, fátylakat és diadémeket is, egyedül üvegcipőket nem.

Az amerikai Kristie Kelly több mint egy évtizede ismert alkalmi és esküvői ruhatervező. A gyerekkora egy részét Európában töltötte, és tanulóévei alatt is rengeteget utazott. Több nagyobb divatháznál dolgozott, ezért alkalma volt megismerni az európai és az ázsiai divatvilágot, mielőtt 1998-ban létrehozta volna saját márkáját. A tervezőnő többek közt New Yorkban dolgozott az utóbbi években, négy évvel ezelőtt úgy döntött, visszaköltözik Los Angelesbe, és Hollywood közelében nyitja meg showroomját.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek