Végre itt a valódi, csupaszhátas melltartó

Egy valóságshownak köszönhetően kezdik el árusítani a világ első, valóban hátnélküli melltartóját. A Maidenform fehérneműcég vásárolta meg a Breakthrough Backless Bra (Áttörés Hátnélküli Melltartó) nevű termék eladási jogát Elaine Catótól, aki az American Inventor című műsorban lett második helyezett. A műsorba piacképes ötletekkel jelentkeznek fiatal tervezők, feltalálók és vállalkozók, a nyeremény pedig az, hogy az ötletet megvalósítják.

Szerencsére ez a megoldás semmilyen gusztustalan, tapadós szilikonpántot vagy szorítós műanyag kapcsot nem tartalmaz, mégis a helyén marad, állítja a cég. Egyelőre tesztelni még nem lehet, így azt sem tudjuk elképzelni, hogyan marad a mellen, de a vállalat azt ígéri, már nyár előtt, április körül a boltokba kerül. A fekete és testszínű változat a Madienformnál 7500-8000 forintnak megfelelő összegbe fog kerülni. (kép: Maidenform)

Már több posztban megvitattuk, de a hír adja a lehetőséget, hogy újra érdeklődjünk a szilikonpánt létjogosultságáról. Létezik ember, aki a hátat szabadon engedő ruhához képes ezt a megoldást választani? Érveket és ellenérveket várunk. (Itt van máris egy ellen: randa. Itt egy másik: befülled alá az ember bőre, piros lesz és kicsit olyan, mint a grillcsirkéé.)
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek