Scholl: német ortopéd cipőből olasz übertopán

A Dr. Scholl német gyógycipőgyáros soha nem számított a divatvilág legmenőbb cégei közé. Ez lehet, hogy az igen közeli jövőben meg fog változni. Az überkényelmes, de annál rondább lábbelik német készítője ugyanis összeszűrte a levet egy olasz iparművész-mágussal, Diego Dolcinivel. Az úr website-ja kiemelkedő szépségű, megéri rászánni néhány kattintást.

Ez a bal oldali cipő a Scoll by Diego Dolcini első darabjai közül való. Már jobb annál, amit egy német mammutcégtől várnánk, de a dolog itt nem állt meg. A weben egyelőre nem nagyon találjuk nyomát, de a legújabb magazinok nyomtatásban már tartalmazzák a következő kollekció olyan magas színvonalú hirdetését, ami arra enged következtetni, hogy a Scholl helyet követel magának a Prada és társai által kijelölt körben.

A meglepő hirdetés egy darabját beszkennelve itt tekinthetik meg. Vajon most, hogy megszépült a Scholl, közben azért ugyanolyan kényelmes maradt? A tízcentis acélsarkakat elnézve nem tartjuk valószínűnek. Egy biztos: kíváncsian várjuk, mi következik majd ezen első pár új, menő Scholl után. Mindenesetre kérjük, ha pár év múlva szexi Scholl cipőkért fogunk nyomulni külföldi boltokban, emlékezzenek majd vissza, hol olvastak először a Scholl felemelkedéséről... Persze hogy ez alapján a kép alapján önök is reménykedővé váltak-e, az csak a hozzászólásokból fog kiderülni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra