OFFLINE

Párizsban járt az ősz/tél (újabb luxusgaléria)

2008. február 29., péntek 15:12

Járjon ön is Párizsban!

Megint sikerült elővarázsolnunk egy remekbeszabott divathét-képgalériát a köpönyegünk alól, el is büszkélkedünk vele nyomban. Legújabb fotóink Párizsból érkeztek, ahol közszemlére kerültek már többek között Vivienne Westwood és Yohji Yamamoto jövő télre szánt ruhakölteményei.

Az eddigi kollekciók böngészése közben a következő öt dolgot kellett megállapítanunk:

1. Hiába, azért a tavasz-nyár a divatban is izgalmasabb szokott lenni az ősz/télnél.

2. Néha megdöbbentő a kohézió a világ különböző divatfővárosai között. Párizs is, Milánóhoz, Londonhoz és New Yorkhoz hasonlóan valamelyest visszavett, egyszerűsített, sötétített, mintha összebeszéltek volna. Lehet, hogy összebeszéltek?

3. Bár ennek ellenére letagadhatatlan, hogy a bohókás franciák mégiscsak bátrabban nyúlnak színekhez, mint az überelegáns milánóiak. Kíváncsian várjuk, leáldoz-e valaha is lila szín karrierje.

4. John Galliano nyilvánvalóan a Támad a Mars! című Tim Burton-filmből merített ihletet.

5. Nem csak az Oscar-gálán volt sláger a vörös.

Kérjük, hogy listánkat a hozzászólásokban kedvükre folytatni szíveskedjenek. De közben tessék készülni, mert olyan nagy nevek vannak még hátra Párizsból, mint a Chanel, az Hermés (igen, mi is H nélkül ejtjük) vagy a Louis Vuitton.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.02.29 16:44:20Gladia Delmarre

  A Galliano lilaság miért miniatűr méretű? Hol lehetne nagyban is megtekinteni?

  Engem egyébként nem nyűgözött le egyik sem... VW legalább hozta az őrült vonalat, meg persze Galliano:-) És ez az asszimetrikus izé mikor megy már ki a divatbó? Nekem nagyon nem tecc.

 • 2008.02.29 16:44:53Gladia Delmarre

  divatbóL, ofkorsz:-)

 • 2008.03.01 13:58:20Brizsitt

  Én jókat kuncogtam. :) A mikiegeres szettet kifejezetten eltudnám képzelni, amikor a földi helyett a holdi paradicsomot látogatom meg, természetesen verytrendin. :) Ha a Marsra is lehet majd menni, oda inkább a Yamamotos hardcoretrinity-szettel villantanék. :))))

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta