Szavazzon! Melyik celebnő kézitáskája a legjobb?

Ridikülvetélkedő! Összeválogattuk a tavasz nagy slágerét, a kézitáskát szorongató négy hírességet. Persze nekik erről sejtelmük sincs, de ez nem baj, mert nekik nem is kell tudniuk arról, hogy mi most az ő példájukon keresztül megpróbáljuk megbeszélni, a négy közül nekünk melyik fajta ridikül jön be a leginkább. Amint látják, Eva Longoriáról, Natasha Bedingfieldről, Mary-Kate Olsenről és Ashlee Simpsonról van szó. A hajtás után közelebbről is szemügyre vehetik a táskáikat, és a szokásos módokon lehet szavazni és beszélgetni a témáról. Éljen!

A bal oldalon Eva Longoria meglehetősen férfias, már-már aktatáskára emlékeztető ridikülje látható, míg a jobboldali kéz Natasha Bedingfieldhez tartozik - a szemüvegtokot idéző kistáska nemkülönben.

Az első két fekete táska után pedig íme egy olyan, amely ezüstösen csillog, miközben Mary-Kate Olsen kissé megilletődötten szorongatja, tőle jobbra pedig egy kihívóan vérvörös darab Ashlee Simpson jóvoltából. Reméljük, nem gátolja meg önt a döntésben a bőség zavara: ha egyet, de csak egyet elrabolhatna eredeti tulajdonosnőjétől, melyiket vágná legszívesebben saját hónalja alá? Tessék nyomni!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek